دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

کؤمه لکلی بؤرک (بورکِ قارچ)


●مواد لازم:
▪ آرد : ۷۰۰ گرم
▪ قارچ : ۸۰۰ گرم
‌▪ كره : ۵۰ گرم
▪ نمك و فلفل : به مقدار لازم
● طریقه پخت:
قارچ ها را تمیز كرده ، خرد می كنند و در آب می‌پزند. سپس آن را با كره قاطی می‌كنند. خمیری را كه بدون مایهٔ خمیر به‌عمل آمده است ، پهن كرده و به‌اندازه‌های دلخواه می‌برند و در داخل آن، قارچ‌های پخته‌شده را می‌ریزند و در داخل تنور و یا فر گذاشته، می‌پزند.
منبع : فصلنامه یاپراق


همچنین مشاهده کنید