پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

Motorola V۳i


Motorola V۳i
مدل V۳، برگ جدیدی در تاریخچه ی گوشی های موتورولا بود که جدا از باریک بودن، که امتیاز منحصر به فرد آن بود، در کلاس fashion قرار گرفته بود و به خاطر موفقیت و محبوبیت این گوشی، بسیاری از شرکت های سازنده گوشی های تلفن همراه تصمیم به تولید یک کپی از V۳ برای خودشان گرفتند. بعد از فروش فوق العاده V۳ که یک رکورد در نوع خود محسوب می شد، شرکت موتورولا تصمیم به ارائه این گوشی در رنگ های متنوع تری همچون صورتی که بسیار مورد پسند بانوان می باشد نمود. همین طور قیمت را نیز پائین آورد که با عرضه ی این گوشی در جعبه مقوایی به جای جعبه آلومینیومی، به این هدف دست یافت و در کل توانست با کم کردن حدوداً ۵۰ دلار از قیمت گوشی، دوباره آن را در زمره ی پرفروش ها قرار دهد.
ولی باز هم بعد از مدتی با ارائه گوشی جدیدتر و بهتر از سوی دیگر کمپانی ها، V۳ موقعیت خود را در بازار فروش از دست داد ؛ موتورولا لازم دید تا یک گوشی دیگر به عنوان لیدر و سرگروه معرفی کند و آن V۳i بود که پیشرفت هایی از لحاظ اضافه نمودن قابلیت های نرم افزاری جدید، رنگ جدید بدنه ی اصلی، اضافه شدن کارت حافظه و دوربین مگا پیکسلی در آن حاصل شد که همگی این امکانات لازم بود تا یک دستگاه مدرن و پیشرفته به عنوان V۳i به بازار عرضه شود .
یک گوشی در کلاس fashion را می توان تنها از ظاهر آن نسبت به دیگر گوشی ها تمیز داد و مطابق تمام کالاهای مصرفی دیگر این گوشی نیز یک کالای مصرفی زیبا می باشد . باید اشاره کرد که مارک و کارخانه ی سازنده کلاً نقش مهمی در فروش محصولات دارد و موتورولا یکی از شرکت هایی می باشد که به خوبی در میان مصرف کنندگان شناخته شده است و طرفداران مخصوص به خود دارد، ولی کمی تنوع محصولات موتورولا در مقایسه با نوکیا باعث می شود که گوشی هایی مانند V۳ و V۳i بعد از مدتی دچار افت قیمت شوند، این موضوع به خاطر تنوع محصولات، دامن گیر نوکیا نمی شود و باید اشاره کرد که گوشی های ارائه شده در کلاس fashion اساسا یک نوع تبلیغات برای شرکت سازنده حساب می شوند و باعث هرچه بیشتر معروف شدن شرکت های سازنده شان می گردند؛ که البته موتورولا با ارائه این مدل گوشی ها به این هدف دست یافته است.
همان طور که قبلا نیز اشاره شده بود گوشی V۳ الهام گرفته از گوشی V۶۰۰ می باشد و V۳i نیز از نظر ظاهری دقیقا مشابه V۳ می باشد و از نظر طراحی ظاهری تفاوت چندانی بین این دو حاصل نشده است و اینجاست که قابلیت های نرم افزاری V۳i، این گوشی را به عنوان یک گوشی مدرن و به روز معرفی می کند و علاقمندان به گوشی V۳i همان دوست داران V۳ می باشند که از کمبودهایی نظیر فقدان کارت حافظه از خرید V۳ منصرف شده بودند و به خاطر این قابلیت های اضافه شده به V۳i، بیشتر خریداران به آن رو آورده اند.
اولین چیزی که توجه شما را در این گوشی جدید به خود جلب می کند تغییرات ایجاد شده در قسمت رویی درب گوشی می باشد که قالب کوچک سیاه رنگی که دور صفحه نمایشگر قرار گرفته بود بزرگتر شده و علامت شرکت موتورولا به رنگ آبی درآمده و روشن می شود. (البته در زمان مکالمه و روشن بودن بلوتوث).
آی فون (loud speaker) نیز که صدای زنگ از طریق آن شنیده می شود در زیر قالب مشکی رنگ و آرم موتورولا قرار گرفته و فقط کمی عریض تر شده است. صدای زنگ به طور قابل توجهی بهتر شده است، ولی وقتی در جیب شلوارتان باشد، نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید و در زمانی که بلند گوهای جانبی وجود ندارند، صدای زنگ گوشی، مخصوصا زمانی که در جیبتان قرار دارد، بسیار ضعیف می باشد.
جنس دستگاه، از نوعی آلومینیوم حکاکی شده است که وقتی نور بر روی آن می افتد، قادر به مشاهده ی دایره های حکاکی شده می باشید.
اندازه دستگاه نیز ۹۸x۵۳x۱۳.۹ میلی متر می باشد و وزن گوشی ۹۵ گرم است، صفحه نمایشگر خارجی گوشی از نوع STN میباشد و توانائی نمایش ۶۵ هزار رنگ را دارد و رزولوشن آن همانند گوشی V۳ در ابعاد ۸۰x۹۶ پیکسل می باشد، صفحه نمایشگر خارجی قادر به نمایش نام تماس گیرنده و عکس او می باشد که کمی به شفافیت آن اضافه شده است ولی با این حال باز هم در مقابل تابش مستقیم نور آفتاب اطلاعات آن محو می شوند.
دوربین گوشی ۱.۲۳ مگاپیکسل می باشد و دقیقاً مطابق دوربین به کار رفته در گوشی V۶۳۵ می باشد، این دوربین بر اساس طراحی خاص این گوشی که بسیار نازک می باشد انتخاب شده است، به همین دلیل است که با یک دوربینی که متعلق به گوشی های نسل ماقبل این گوشی است، طرف هستیم.
تمام دکمه های کناری از لحاظ کارآئی ، وظیفه شان دقیقاً مشابه به دکمه های گوشی V۳ می باشند؛ ۲ دکمه ی کمی و زیادی صدا همراه یک کلید دیگر در پائین آن ها در سمت چپ و دکمه فعالیت های صوتی گوشی در سمت راست کناری گوشی قرار گرفته اند که دکمه ی فعالیت های صوتی، مخصوص شماره گیری صوتی و شروع ضبط برنامه ی ضبط خبرنگاری می باشد.
بخش ارتباطی گوشی از نوع mini USB می باشد که در قسمت سمت چپ گوشی قرار گرفته است.
درب گوشی به راحتی با یک دست باز می شود که بعد از بازشدن آن به یک صفحه نمایشگر بزرگ بر خواهید خورد که البته باید اشاره کرد که اندازه و نوع آن نسبت به گوشی V۳ تغییر نکرده است.
رزولوشن آن ۱۷۶x۲۲۰ پیکسل می باشد ( ۳۴x۴۶ میلی متر ) که قابلیت نمایش ۵ خط نوشته و ۲ خط اطلاعات دیگر را نیز در هنگام نوشتن SMS دارا می باشد.
البته در مورد صفحه نمایشگر گوشی اعلام شده بود که رزولوشن آن (۳۲۰x۲۴۰ پیکسل) QVGAخواهد بود که این قضیه فقط درحد حرف باقی مانده زیرا که موتورولا قادر به طراحی نرم افزار گوشی برای رزولوشن بیشتر نمی باشد.
صفحه نمایشگر گوشی قادر به نمایش ۲۶۲ هزار رنگ می باشد و البته کمی شفاف تر و واضح تر از صفحه نمایشگر V۳ بوده که دلیل آن این است که شرکت شارپ (SHARP) ارائه دهنده این صفحه نمایشگر می باشد ، ولی صفحه نمایشگر V۳ تولید شرکت توشیبا است. این صفحه نمایشگر TFT در زیر تابش مستقیم نور آفتاب به خوبی عمل می کند به این صورت که عکس ها قابل تشخیص و نوشته ها قابل خواندن می باشند.
دربالای صفحه نمایشگر گوشی از یک لایه ی پلاستیکی فشرده استفاده شده که از برخورد صفحه نمایشگر با کلیدها جلوگیری نمائید ، که هم از نظر اندازه و هم از نظر شکل نسبت به گوشی V۳ تغییر کرده است ولی با این حال باز هم به خوبی کار خود را انجام نمی دهد و اثر انگشتانی که روی صفحه کلید افتاده بودند بر روی صفحه نمایشگر هم منتقل می شوند .
صفحه کلید نیز نسبت به صفحه کلید گوشی V۳ تغییر چندانی نکرده است؛ تنها تغییر، استفاده از سیلیکون در جنس کلیدهای ۴ جهته ی دایره ای شکل گوشی می باشد و کمی این دکمه ها از سطح گوشی بالا تر آمده اند که بتوان بدون نگاه کردن به صفحه کلید، این دکمه ها را پیدا کرده و از آن ها استفاده نمائید. نور زمینه صفحه کلید نیز آبی رنگ می باشد که در همه ی شرایط نوری به خوبی دیده می شود.
سطح پشتی دستگاه فلزی می باشد و وظیفه ی مخفی کردن باتری دستگاه را نیز بر عهده دارد و باز و بسته کردن درب آن به دلیل فقدان درز برای ناخن بعد از مدتی شما را خسته خواهد کرد، به هر حال بعد از باز کردن سطح پشتی دستگاه، باتری و محل قرار گرفتن سیم کارت و کارت حافظه micro SD یا همان Trans flash به چشم شما خواهند خورد. از نکات جالب عنوان شده، واژه ی تعویض سریع کارت حافظه برای این گوشی می باشد که البته بعد از بازکردن کاور پشتی دستگاه می توانید به این منظور دستیابی کنید.
باتری گوشی از نوع Li – Ion و با گنجایش ۷۸۰mAh می باشد و به گفته شرکت سازنده قادر به ۲۰۰ ساعت فعالیت در حالت آماده باش ( Standby ) و یا ۳.۵ ساعت مکالمه ی دائم با آن می باشید که در عمل این دستگاه ۲ روز با شرایط ۱ ساعت مکالمه و ۲۰ دقیقه استفاده از دیگر امکانات گوشی دوام می آورد.
شارژ شدن کامل گوشی کمتر از ۲ ساعت به طول می انجامد و این امر از طریق کابل USB نیز صورت می گیرد.
● منوهای گوشی (Menu):
نرم افزار گوشی پیشرفت هائی نسبت به مدل V۳ کرده است و مطابق آخرین مدل های شرکت موتورولا می باشد و مشکل کمی سرعت گوشی های قبلی، با استفاده از شتاب دهنده ی ۳ بعدی شرکت ATI حل شده است.
▪ برخی نوآوری های به کار رفته در مدل V۳i نسبت به مدل های قبلی:
- استفاده از قابلیت های شماره گیری صوتی (Voice Dialing) و فرمان صوتی (Voice Command) .
- قابلیت Screen ۳، که امکان استفاده از لیبل های تصویری در صفحه می باشد .
- i Tunes، امکان ارسال فایل های شنیداری MP۳ از کامپیوتر به گوشی و شنیدن آن ها توسط این برنامه.
- اضافه شدن پروفایل مخصوص هواپیما که ارتباط گوشی با شبکه را قطع می کند بدون اینکه احتیاجی به خاموش کردن گوشی داشته باشید . (Flight Mode).
- دفترچه تلفن توسعه یافته با فیلدهائی مخصوص ورود آدرس .
- ارتقاء سیستم بلوتوث به منظور چاپ عکس از طریق چاپ آن با بلوتوث به چاپگر و امکان بازی چند نفره توسط بلوتوث .
- افزایش تعداد بازی ها و ارتقاء برنامه های گوشی و گذاشتن رمز روی برنامه های دیگر .
- امکان استفاده از برنامه ای برای نگهداری اطلاعات شخصی و محرمانه .
- اضافه شدن چند نوع رویداد از پیش تعیین شده ( preset Events ) که البته هنوز هم آیکن مخصوص به خود را ندارند .
مقدار حافظه ی گوشی ۸.۵ مگابایت می باشد (که تقریبا ۶.۵ مگا بایت از این فضا بسته به برنامه های نصب شده روی گوشی خالی می باشد) .
برای دسترسی به منوهای گوشی می توانید دکمه ی منو را فشار دهید (و یا برای تنوع دکمه Ok را فشار دهید) که در زیر صفحه نمایشگر و دقیقاً در وسط صفحه کلید واقع شده است.
منوهای اصلی گوشی نیز طبق روال معمول موتورولا از ۹ آیکون که در ۳ ردیف ۳ تائی چیده شده اند، تشکیل شده است که البته می توانید آن ها را به صورت لیست (یعنی ردیفی زیر هم) نیز مشاهده نمائید، نیمی از زیر منوها به صورت لیست و نیمی دیگر به صورت آیکن می باشند و کاربر می تواند به دلخواه خود لیست منوی اصلی گوشی را بچینید و دسترسی سریع به منوها از طریق فشردن دکمه های ۱ تا ۹ نیز متاسفانه در این گوشی وجود ندارد ولی می توانید از میانبرها (Shortcuts) برای دسترسی سریع به منوهای دلخواه، استفاده نمائید .
باید اشاره کرد ه این گوشی از یک سیستم تایپ هوشمند شبیه به T۹ معروف نیز بهره می برد .
در مورد کارت حافظه نیز باید اشاره کرد که به محض جایگزینی در محل مخصوص به طور خودکار توسط گوشی شناخته می شود و قادر به ایجاد پوشه (Folder) های دلخواه می باشد .
● دفترچه تلفن ( Phone Book ) :
درکل قادر به ذخیره ی حداکثر ۱۰۰۰ ورودی در دفترچه تلفن می باشید که برای هر ورودی می توانید یک شماره ، یک آدرس e – mail ، عکس و صدای مخصوص به خود تعریف نمائید و البته چند فیلد جدید مانند " Nick Name" ( که نام شخص در برنامه هائی نظیر Yahoo Messenger , ICQ می باشد) و فیلد آدرس پستی و روز تولد شخص نیز اضافه شده اند.
برای هر شخص فقط یک شماره می توانید تعریف نمائید ولی کافی است نوع دفترچه تلفن گوشی را تغییر دهید تا همه چیز به کلی عوض شود و دیگر قادر به تعریف هر چند شماره، آدرس e – mail برای هر ورودی می باشید ، همچنین برای طبقه بندی تماس ها، گروه های تماس نیز در این گوشی قرار دارند تا به شما کمک کنند .
حال که اینقدر از این گوشی تعریف نمودیم بهتر است به ضعف های آن هم بپردازیم ؛ مثلاً اگر بخواهید یک ورودی را از دفترچه تلفن حذف نمائید مجبورید که همه شماره های موجود در آن را یکی یکی پاک کنید و امکان حذف یکباره آن ها وجود ندارد !
در این گوشی شما قادر هستید نوع نمایش ورودی های دفترچه تلفن را مشخص نمائید مثلاً اسم و عکس و یا فقط اسم شخص؛ همچنین چینش لیست نیز توسط کاربر تعیین می شود .
در کل دفترچه تلفن گوشی بسیار جالب می باشد ، ولی نمی توان گفت که با یک دفترچه تلفن ایده آل روبرو هستیم . در ضمن توصیه ی ما این است که خیلی سختگیر نباشید!
● پیغام ها (Message) :
درکل امکان ذخیره ی ۱۰۰ پیغام کوتاه ( SMS ) وجود دارد و قابلیت پشتیبانی از استاندارد EMS نیز در این گوشی وجود دارد و امکان در خواست و یا عدم درخواست رسید ( Delivery ) پیغام ها نیز وجود دارد .
در هنگام تعیین شخص گیرنده ی پیغام ، لیست دفترچه تلفن به نمایش در می آید و می توانید با تیک زدن هر نام ، یا گروه به یک شخص یا به یک گروه باید پیغام را ارسال کنید که این قابلیت در مدل های پیشین وجود نداشت و از این به بعد وجود خواهد داشت .
امکان ارسال MMS وجود دارد که همه چیز ساده و خوب به نظر می رسد و قادر به فرستادن عکس و آهنگ از طریق MMS ها می باشید که بهتر است خودتان این قسمت را امتحان کنید ، البته تا وقتی که سرویس آن در ایران فعال شود ! همچنین برای ارسال ایمیل ( e – mail ) نیز استانداردهای POP۳/IMAD۴ توسط این گوشی پشتیبانی می شوند .
● وپ (WAP):
این گوشی از برنامه ی کاوشگر وپ (WAP Browser) نسخه ی ۲ بهره می برد و همه ی قابلیت های این برنامه ی استاندارد ، مطابق معمول می باشد که از طریق GPRS کلاس ۱۰ نیز می توانید به اینترنت متصل شوید .
● لیست مکالمات (Call Log):
این گوشی یک لیست تماس های دریافتی دارد که تماس های از دست رفته نیز در آن قرار داده شده اند و یک لیست ۱۰ شماره ای از شماره های گرفته شده توسط کاربر نیز وجود دارد که با فشردن دکمه ی سبز و یا دکمه تماس نمایان می شود و در هر لیست زمان و ساعت مکالمه به همراه مدت آن نمایش داده می شود .
همچنین این لیست قادر به نشان دادن مانده ی باتری گوشی ، آخرین شماره های گرفته شده ، مدت زمان مکالمه و مشخصات زمانی تماس های اطلاعاتی با شبکه ( data Connection ) نیز می باشد .
● برنامه های جانبی (Office Applications):
این برنامه شامل برنامه های کاربردی جانبی مانند ماشین حساب (که کار با آن بسیار راحت می باشد و محیط جالبی دارد)، ساعت، مشخصات حافظه و برنامه تبدیل واحد ها و کمیت ها می باشد .
● میان برها (Shortcuts):
میان برها نیز از طریق همین منو قابل تعریف اند . در قسمت مربوط به ساعت گوشی قادر به تعریف زنگ های مختلف برای ساعت به همراه نام ، میزان صدا و نوع زنگ هر کدام می باشید که زنگ ها می توانند به صورت موقت و روزانه تنظیم شوند .
● ضبط خبرنگاری (Dictaphone) :
همان طور که قادر به ضبط صدای اطراف در حالت آماده باش گوشی (Standby) می باشید قادر به ضبط مکالمات خود نیز هستید و مطمئن باشید که می توانید صدای تمام مکالماتتان را ذخیره نمائید . هر صدای ضبط شده حداکثر ۶۰ ثانیه است و البته در هنگام ضبط مکالمه شخص پشت خط صدای بیپ بیپ دائم در چند ثانیه یکبار را خواهید شنید و به همین علت نمی توانید از کسی مدرک بدست آورید .
درکل ضبط خبرنگاری این گوشی برای ضبط صدای اطراف ، خیلی مناسب نمی باشد .
در قسمت تقویم ( برنامه ریزی روزانه ) نیز قادر به دیدن روزهای یک هفته و یا یک ماه در صفحه می باشید که هر ورودی می تواند یک نوشته ، زمان انجام و طول انجام مخصوص به خود را داشته باشد و هر رویداد قادر به تکرار شدن در زمان های مشخص می باشد .
بازی و تفریحات و برنامه های جاوا ( Games and Applications ) :
تمام گزینه های موجود در این قسمت مبتنی به استاندارد جاوای MIDP ۲ می باشند ، تعداد بازی های موجود در این قسمت بستگی به کشور محل خریداری شده گوشی دارد که در زیر می توانید تعدادی از آن ها را مشاهده نمائید .
در قسمت برنامه ها نیز برنامه ای به منظور نگهداری اطلاعات محرمانه و شخصی کاربر در نظر گرفته شده است که اطلاعاتی نظیر اطلاعات حساب بانکی ، انواع و اقسام کلمه های رمز ، آدرس ها و ... را در خود ذخیره نموده است و می توانید با کلمه ی رمزی که در هنگام ورود این برنامه قرار می دهید از دسترسی دیگران به این اطلاعات جلوگیری نمائید ، این برنامه به شکلی دیگر در گوشی های تولید شده توسط شرکت های نوکیا ، زیمنس ، سونی اریکسون نیز دیده می شود .
● بخش چند رسانه ای گوشی ( MultiMedia ) :
در این گوشی قادر به تغییر تم ها ( Theme) نیز می باشید بدین صورت که عکس زمینه ( Wallpaper ) گوشی و رنگ منوها و نوع زنگ ها با تغییر هر تم تغییر می کنند ، که برای دسترسی به آن ها می توانید به سایت شرکت موتورولا مراجعه نمائید .
تعداد این تم ها به نسبت گوشی های پیشین افزایش یافته است و جالب اینجاست که تنها قادر به تعویض رنگ منوها نمی باشید ، حتی ظاهر پنجره ها و ظاهر کل گوشی را نیز در این حالت می توانید تغییر دهید .
برنامه ای به نام " Motomixer" نیز در این بخش قرار دارد که همان طور که از نام آن مشخص است مخصوص ویرایش و میکس کردن فایل های صوتی می باشد .
در واقع تجربه نشان داده که این چنین برنامه هائی بیشتر از این که یک ابزار جدی و کارامد محسوب شوند به منظور بازی و اتلاف وقت از جانب کاربران تصور می شوند و کمتر کسی به طور حرفه ای با برنامه های این چنینی کار می کند !
● قسمت Sound :
در این قسمت می توانید اطلاعات و حجم تمامی فایل های صوتی که در حافظه گوشی واقع شده اند را مشاهده نمائید و یا حتی آن ها را اجرا کنید ، برنامه ی پخش کننده ی فایل های صوتی این گوشی همانند گوشی های قبلی می باشد ، همه چیز خوب و بدون مشکل است و امتیاز بارز این برنامه ، قابلیت پخش موسیقی در زمینه ( Background ) می باشد همچنین قادر به ایجاد لیست پخش مطابق سلیقه خود در این بخش می باشید .
● قسمت Picture :
لیست تمامی فایل های تصویری موجود در حافظه گوشی در این قسمت واقع شده است و قادر خواهید بود هر عکسی را به عنوان عکس زمینه ( Wallpaper ) و یا محافظ نمایشگر ( Screensaver ) گوشی قرار دهید .
برنامه ی ویرایشگر عکس ها نیز در این بخش واقع شده است که امکان قرار دادن عکس ها در قالب های مختلف و یا با استفاده از افکت های مختلف را دارا است و قابلیت جالب این بخش این است که بعد از انجام تغییرات بر روی هر عکس قادر به ذخیره آن با یک نام جدید می باشید یعنی هم فایل اصلی و هم فایل جدید را جداگانه در اختیار دارید ، پس مطمئن باشید که بعد از ویرایش عکس ، عکس های اصلی از دست نمی روند !
● بخش تنظیمات ( setting ) :
در این بخش قادر به تغییر کلیه تنظیمات نمایشگر از جمله تم ( Theme ) ها می باشد ، همچنین صدای زنگ و نوع آن ( نحوه پخش صدا و ویبره ) نیز در اینجا قابل تنظیم می باشند ؛ حالت پرواز ( Plane Mode ) که مربوط به هواپیما می باشد نیز در این بخش واقع شده ، همان طور که می دانید کاربر باید در هنگام پرواز تلفن همراه خود را خاموش نماید تا هواپیما و پرواز دچار اختلالات رادیوئی نگردد و البته خاموش کردن گوشی به معنای عدم استفاده از دیگر امکانات آن نظیر پخش موسیقی و دسترسی به قسمت برنامه ریزی روزانه و ... نمی باشد ، به همین علت این قابلیت در نظر گرفته شده تا بدون خاموش کردن گوشی بتوانید ارتباط آن را باشبکه قطع نمائید تا اختلالاتی در پرواز به وجود نیاید و در عین حال بتوانید از دیگر امکانات گوشی خود ( به جز هر گونه تماس و ارتباط از طریق شبکه ) به نحو احسنت استفاده نمائید .
از نظر امنیتی نیز به دیگر قابلیت های گوشی افزوده شده است ، بدین صورت که هم اکنون قادر به گذاشتن کلمه ی رمز بر روی قسمت هائی نظیر دفترچه تلفن ، قسمت پیغام ها و برخی گزینه های دیگر هستید !
تنظیمات بخش بلوتوث گوشی نیز در این بخش واقع شده است و باید اشاره کرد که گوشی دقیقاً ۶۰ ثانیه قابل شناسائی ( Shown To All ) از طرف دیگر گوشی ها می باشد و بعد از آن به صورت پنهان ( Hidden ) در می آید که متاسفانه ۶۰ ثانیه در برخی مواقع ، زمانی کوتاه به حساب می آید .
اکنون قادر به چاپ کردن پیغام ها ، رویدادها و یا شماره ی افراد توسط بلوتوث می باشید . بلوتوث دستگاه نسخه ۱.۲ می باشد و متاسفانه قادر به پشتیبانی از هدست استریو نمی باشد .
● دوربین ( Camera ) :
دوربین گوشی از نوع ۱.۲۳ مگاپیکسل می باشد و حداکثر رزولوشن عکس های گرفته شده توسط آن ۹۶۰x۲۸۰ می باشد ، دیگر رزولوشن ها عبارتند از ۱۶۰ × ۱۲۰ ، ۳۲۰ × ۲۴۰ و ۶۴۰ × ۴۸۰ مگاپیکسل .
کیفیت عکس ها همیشه یک جور است و نمی توانید آن را تغییر دهید ، تنظیم نور عکس به صورت های خودکار ، هوای آفتابی ، هوای ابری و یا داخل محیط بسته می باشد و شایان ذکر است که تایمر برای گرفتن عکس نیز در این مدل گذاشته شده است .
عکس های گرفته شده با بالاترین رزولوشن در کارت حافظه ذخیره می شوند ولی فیلم های گرفته شده در حافظه ی گوشی ثبت می شوند ، عکس های گرفته شده با این دوربین کمی ناواضح و تار می باشند و بهترین کیفیت برای عکس ها هنگامی که هوا آفتابی است بدست می آید و در شرایط دیگر رنگ بندی دچار مشکل می شود .
خوشبختانه قابلیت نمایش تمام صفحه (Full screen) عکس ها وجود دارد و اطلاعات نمایش داده شده بر روی عکس به صورت نیمه مرعی می باشند تا خللی در نمایش عکس ها به وجود نیاید .
نور عکس هنگام عکاسی ، توسط دکمه های بالا و پائین دکمه های ۴ جهته امکان پذیر می باشد که برای انتخاب افکت ( رنگی ، سیاه و سفید ، آبی ، عکس قدیمی ، قرمز ، سبز و حالت نگاتیو) نیز به کار می روند .
همچنین دوربین قابلیت بزرگنمائی ۸ برابر ۸X) Zoom) را نیز دارد .
سه نوع کیفیت برای فیلم برداری وجود دارد (خوب ، عالی ، خیلی عالی) و حداکثر فیلمبرداری ۱۰ دقیقه می باشد ، نکته عجیبی که وجود دارد تفاوت محیط و قسمت های عسکبرداری و فیلمبرداری می باشد . ابعاد فیلمبرداری می تواند یکی از ۲ مورد زیر باشد :
۱) ۹۶x۱۲۸ پیکسل
۲) ۱۴۴x۱۷۶ پیکسل
کیفیت فیلمبرداری در حد متوسط می باشد و باید اشاره کرد که قادر به حذف و اضافه کردن صدای محیط به فیلم های گرفته شده می باشید .
● کارائی های گوشی (Productivity):
طبق معمول برای آزمایش کارائی های گوشی از برنامه JBenchmark استفاده گردید که جواب آزمایش تفاوت های محسوسی را از نظر قدرت و سرعت گوشی نسبت به گوشی های ماسبق نشان نداده و در حقیقت این دستگاه در این زمینه قدرت رقابت چندانی با دیگر کمپانی ها ندارد و این عرصه را واگذار کرده است .
منبع : سایت جی.اس.ام