جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
زنجبیل به عنوان ماده ضد انعقاد خون
اسریو استاوا محقق دانماركی در قسمت پزشكی موسسه دانشگاهی اودنس ،معتقد زنجبیل از نظر خاصیت ضد انعقاد خون در بررسی كه در آزمایشگاه در لوله های آزمایشی به عمل آمده از سیر تا پیاز كه هر دو از ضد انعقاد خونهای معروف هستند نیرومند تر و موثر تر بوده است.زنجبیل حتی از سیر و پیاز برای جلوگیری از فعالیت سلولهای خونی در تركیب ماده ای به نام ترومبوكسان موثر تر است.
ترومبوكسان است كه ماده ای كه روی پلاتلتهای خون اثر می گذارد تا به هم بچبندو به این ترتیب اولی گام برای تشكیل لخته های خون آغاز می شود.
هر قدر زنجبیل بیشتر مصرف شود اثرش بیشتر است ولی در عین حال مقدار بسیار كم زنجبیل نیز بی اثر نیست و كار ساز است.تصادف هیجان انگیزی كه با خوردن مارمالاد رخ داد خاصیت ضد انعقاد خون زنجبیل در جریان یك تصادفی كه برای دكتر چارلز دورسو استاد دانشكده پزشكی دانشگاه كورنل رخ داد كشف شد.تجربه دكتر دورسو خیلی شبیه تجربه ای بود كه برای دكتر هامر شمیت كه خاصیت ضد انعقاد خون نوعی قارچ را كشف كرد بوده است.
دكتر دورسو هم مانند دكتر هامر شمیت از پلاكتهای سلولهای خون خودش در انجام آزمایش به عنوان كنترل استفاده نمود.او هم یك روز در طول مدت آزمایشها باتعجب مشاهده كرد كه خونش طبق معمول منعقد نمی شود.پس از اینكه به فكر فرو رفت به خاظرش آمد كهشب قبل در یك رستوران لندن پس از شام مقدار زیادی مارمالاد عالی بسیار بامزه خورده بود، مارمالاد گریپ فرود و زنجبیل كه مقدار زیادی در حدود ۱۵ درصد در آن زنجبیل ریخته بودند.سپس دكتر دور سو برای اطمینان از تصورش درباره دخالت زنجبیل در این ماجرا ،مقداری زنجبیل كوبیده از سوپر ماركت خریده و در لوله های آزمایشگاهی كه از پلاتلتها به هیچ وجه به هم نچسبیدند و حتی پس از اینكه از باب تجربه به میزان صد درصد ماده دیگری كه لخته شدن خون را افزایش می دهد اضافه كرد ،مشاهده كرد كه باز هم پلاتلها بهم نچسبیدند.محققان دانشگاه كورنل ماده فعال ضد انعقاد خون در زنجبیل جین جرول می باشد كه از نظر تركیب بسیار شبیه آسپرین است ،كه خود یكی از داروهای ضد انعقاد خون است.
محققان هندی در تحقیقات خود دریافته اند كه زنجبیل به مقدار محسوسی كلسترول خون را در موشها در دراز مدت كاهش می دهد و حتی آثار كلسترول زایی غذاهای پرچربی را نیز از بین می برد.در ژاپن كه زنجبیل در سطح گسترده ای مورد بررسی قرار گرفته است،تحقیقات نشان می دهد كه زنجبیل تازه و زنجبیل خشك هر دو مسكن درد است و از قی و آشفتگی جلو گیری می كند و ترشح اسید معدی را متعادل می كند و فشار خون را كاهش می دهد و محرك قلب است.در مطالعاتی كه دانشمندان ژاپنی به منظور مقایسه خواص انواع گیاهان انجام دادند ،نشان داده شده است كه زنجبیل پبیه یك دسموتاژن از تغییرات سلولی در اثر موتاسیون كه منجر به سرطان می شود جلوگیری می كند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیس جمهور انتخابات رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت سید ابراهیم رئیسی انتخابات مجلس رافائل گروسی مجلس سیدابراهیم رئیسی
پلیس آتش سوزی سیل هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران فضای مجازی آموزش و پرورش بارش باران سلامت شهرداری
گاز نفت هوش مصنوعی نمایشگاه نفت قیمت طلا قیمت دلار پالایش و پتروشیمی خودرو قیمت خودرو مالیات مسکن حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران زندان سریال حضرت معصومه (س) محمدمهدی اسماعیلی سینما دفاع مقدس تئاتر
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین حماس جنگ غزه ولادیمیر پوتین حمله به رفح نوار غزه اوکراین چین مصر طوفان الاقصی
فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس ذوب آهن دورتموند سپاهان
فناوری فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک آب سامسونگ گوگل پارک فناوری پردیس
تخم مرغ آسم روغن زیتون هندوانه بیماران خاص کبد چرب ناباروری