دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
برای لاغرشدن از نان سبوسدار استفاده کنید
افرادی كه برای كاهش چاقی به طور كلی نان را از برنامه غذایی خود حذف میكنند خود را از بسیاری منابع ویتامینی و معدنی آرد محروم میكنند كه در بلندمدت آثار ناخوشایندی خواهد داشت. در كنار این مسئله افرادی كه برای تامین هیدروكربن خود آرد را در برنامه غذایی قرار میدهند بهتر است از آرد كامل كه سبوس آن جدا نشده است استفاده كنند.استفاده از آرد سفید در برنامه غذایی در بلندمدت علاوه بر این كه سوخت و ساز سلولی را در بدن دچار مشكل میكند بلافاصله بعد از ورود به جریان خون نیز باعث افزایش میزان انسولین میشود كه باعث تبدیل سریع هیدروكربن به چربی و چاق شدن فرد در بلندمدت خواهد شد
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت مجلس شورای اسلامی علی شمخانی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان گشت ارشاد رئیس جمهور
تهران شورای شهر هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل کنکور وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
دلار خودرو تورم قیمت دلار مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا
تلویزیون سریال نون خ زنان فیلم ازدواج سینمای ایران سینما بازیگر موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم
خورشید
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه نوار غزه عراق
فوتبال تیم ملی فوتسال ایران پرسپولیس ایران استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
هوش مصنوعی اپل آیفون ماه تبلیغات فناوری ناسا گوگل نخبگان مریخ
روانشناسی خواب موز کاهش وزن بارداری دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی