یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
نکاتی درباره سیب زمینی
۱) جلوگیری از ترک خوردن سیب زمینی:
اگر می خواهید هنگام پختن، سیب زمینی شما ترک نخورد، قبل از پختن قدری کره یا روغن روی سیب زمینی بمالید. با این کار نه تنها سیب زمینی ترک نمی خورد، بلکه طعم بهتری هم پیدا می کند.
۲) رفع پوسیدگی سیب زمینی:
اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را بازمی یابند.
۳) روش پخت سریع سیب زمینی:
برای اینکه سیب زمینی ها سریع تر پخته شود، یک جسم نوک تیز داخل آن فرو کنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینی ها را داخل آب جوش بپزید.
۴) روش سرخ کردن سیب زمینی:
بهترین روش برای سرخ کردن سیب زمینی اینست که ظرف گودی را انتخاب کرده تا نیمه آن روغن بریزید. بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینی های خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینی ها روی روغن قرار می گیرند. آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینی ها را سرخ کنید. روغن باقی مانده از این کار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم می توانید از آن استفاده کنید.
منبع : روزنامه ابتکار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حجاب دولت ترکیه حسین امیرعبداللهیان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم نماز جمعه مجلس افغانستان حسن روحانی
هواشناسی سیل زاهدان تهران شهرداری تهران فضای مجازی باران سازمان هواشناسی یسنا آتش سوزی هلال احمر سامانه بارشی
قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی مسکن تورم قیمت طلا حقوق بازنشستگان ارز ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما پایتخت مسعود اسکویی موسیقی مهران غفوریان دفاع مقدس صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه امیرعبداللهیان اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل ناسا عکاسی تبلیغات مایکروسافت کولر
توت فرنگی آلرژی چاقی کبد چرب