شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
موس زنجبیل و کدو حلوایی
● مواد لازم برای شش نفر
▪ نصف فنجان شکر
▪ یک بسته ژلاتین
▪ سه چهارم فنجان شیر بدون چربی
▪ سه عدد زرده تخم مرغ زده شده
▪ ۴۲۵ گرم پوره کدو حلوایی
▪ یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ ۱۱۳ گرم خامه
▪ سه عدد نان زنجبیلی (نصف شده)
● طرز تهیه
شکر و ژلاتین را در قابلمه با هم مخلوط کرده و شیر و زرده تخم مرغ را به آنها بیفزایید. سپس آن را روی حرات ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شده و مخلوط حباب بزند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کدو حلوایی، زنجبیل و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه خنک شود.خامه را در مخلوط کن ریخته و سپس آن را در لیوان بریزید. آن را به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. هنگام سرو آن را به همراه نصف نان زنجبیل میل کنید.
نگار نجار
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد پاکستان جمهوری اسلامی ایران امام خمینی
تهران شهرداری تهران پلیس قتل هواشناسی سیل کنکور وزارت بهداشت سلامت زنان سازمان سنجش پایتخت
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سینمای ایران سریال سینما کیومرث پوراحمد تلویزیون سریال پایتخت موسیقی قرآن کریم تئاتر ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک بازی فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا لیورپول
هوش مصنوعی گوگل تبلیغات سرطان نخبگان مدیران خودرو فناوری ناسا اپل سامسونگ آیفون بنیاد ملی نخبگان
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل