سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا


رشته علوم تغذیه: رتبه‌بندی آموزشی و بانک اطلاعات محصول طرح تدوین راه‌کار تقسیم وظایف آموزشی در نظام


رشته علوم تغذیه: رتبه‌بندی آموزشی و بانک اطلاعات محصول طرح تدوین راه‌کار تقسیم وظایف آموزشی در نظام
گردآورنده : مجتهدزاده - ریتامترجمی - رامین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۲۸
رده دیویی : ۶۱۰.۷۰۵۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴۴
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۸۱۷ R/آ۶م۳۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۶-۴۶۴۰-۷

این مجموعه شامل دو بخش است. در بخش اول, ابتدا طرح سطح‌بندی خدمات آموزشی معرفی شده, مخاطبان با رتبه‌بندی آموزشی مراکز آموزشی آشنا می‌شوند. در بخش دوم, بانک اطلاعات خلاصه شده پنج دانشکده عرضه کننده رشته علوم تغذیه در مقطع کارشناسی, نیز دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی به طبع رسیده است.