پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
ساندویچ گوشت و جگر
● مواد لازم
▪ ۴۰۰ گرم جگر مرغ
▪ ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ یک قاشق مرباخوری پیازچه خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
▪ نصف قاشق مرباخوری زردچوبه
▪ یک قاشق مرباخوری نمک
▪ ۱۰ عدد کالباس گوشت
▪ نان تست
● طرز تهیه
گوشت را باید دو بار چرخ کنید تا کاملاً ریز و یکدست و نرم شود. سپس جگر مرغ را هم چرخ کرده و آن را به خوبی چنگ بزنید.پیازچه خرد شده را با جعفری، زنجبیل و زردچوبه و نمک به خوبی مخلوط کنید. ته یک ظرف مستطیل شکل یا سینی فر را چرب کنید و سپس فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را در طبقه وسط فر قرار دهید و برای دو ساعت و نیم صبر کنید تا کاملاً غذا پخته شود. سپس ظرف را خارج کرده به اندازه ابعاد نان تست از غذا برش داده و یک لایه کالباس روی آن قرار دهید و در کنار کاهو و گوجه فرنگی آن را میل کنید.
[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات دولت سیزدهم انتخابات مجلس سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیسی حجاب رهبر انقلاب مجلس
قتل رئیس جمهور هواشناسی تهران پلیس آموزش و پرورش شهرداری تهران بارش باران فضای مجازی وزارت بهداشت شهرداری سلامت
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز خودرو نمایشگاه نفت مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب هدیه تهرانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی
دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه رفح حمله به رفح مصر نوار غزه طوفان الاقصی ترکیه اوکراین
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی اپل فیبرنوری عیسی زارع پور تبلیغات سامسونگ گوگل آب ناسا پارک فناوری پردیس
سرطان سازمان غذا و دارو بیماران خاص سنگ کلیه بیمه کمردرد آلرژی