سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

خورش تَره


خورش تَره
● مواد لازم:
▪ گوشت گوسفند: ۱ کیلو؛
▪ تره: ۱ کیلو؛
▪ لوبیای سفید: ۵۰۰ گرم؛
▪ سیب زمینی: ۴ تا ۵ عدد؛
▪ گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ عدد؛
ی گرد لیمو عمانی: به میزان دلخواه؛
▪ پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری؛
▪ روغن: به مقدار دلخواه؛
▪ نمک: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ ادویه: ۱ قاشق غذاخوری.
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت و پیاز را در کمی روغن تفت داده و لوبیا را به آن اضافه کنید و مقداری آب به آن افزوده تا لوبیا و گوشت بپزد. (بهتر است لوبیا را از شب قبل در آب بخیسانید) تره را خرد کرده و در روغن کمی تفت دهید. سپس در یک قابلمه دیگر (بعداز این که لوبیا و گوشت کاملاً پخته شد) مقداری گوشت و لوبیا ریخته و تره را به آن اضافه کرده و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. حتماً لا به لای مواد نمک و ادویه بپاشید و از آب گوشتی که باقی مانده روی آن بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا خورش به روغن بیفتد. سپس در آخر گرد لیمو را مطابق ذائقه تان در خورش بریزید.
سیب زمینی ها را خلال کرده و در روغن سرخ کنید. خورش را در ظرف مورد نظر کشیده و اطراف آن را با خلال سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزئین کنید.
منبع : خانواده ما


همچنین مشاهده کنید