پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
دانش و تکنولوژی شکلات
نویسنده : بکت - استفن
مترجم : چگنی - ابراهیم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۲/۲۳
رده دیویی : ۶۴۱.۳۳۷۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۵۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۶۴۰/ب۷د۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۲۷۱-۵-۰
در این کتاب فرآیند کامل ساخت 'شکلات' از رشد دانه کاکائو تا شکلات بستهبندی شده تشریح گردیده است. آغاز کتاب درباره پیدایش شکلات است که پس از آن مواد اولیه, فنون فرآوری, ویژگیهای خاص (گرمای ویژه و نهایی) واکنش میلارد, و فرآیندهای آنزیمی معرفی شده است. چگونگی مانیتورینگ, کنترل فرآوری محصول, و انواع بستهبندیهای امروزی از دیگر مطالب کتاب است که افزون بر آن چند آزمایش ساده به منظور درک بهتر مفاهیم و تعیین خواص فیزیکی و شیمیایی درج گردیده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس