پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


دانش و تکنولوژی شکلات


دانش و تکنولوژی شکلات
نویسنده : بکت - استفن
مترجم : چگنی - ابراهیم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۲/۲۳
رده دیویی : ۶۴۱.۳۳۷۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۵۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۶۴۰/ب۷د۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۲۷۱-۵-۰

در این کتاب فرآیند کامل ساخت 'شکلات' از رشد دانه کاکائو تا شکلات بسته‌بندی شده تشریح گردیده است. آغاز کتاب درباره پیدایش شکلات است که پس از آن مواد اولیه, فنون فرآوری, ویژگی‌های خاص (گرمای ویژه و نهایی) واکنش میلارد, و فرآیندهای آنزیمی معرفی شده است. چگونگی مانیتورینگ, کنترل فرآوری محصول, و انواع بسته‌بندی‌های امروزی از دیگر مطالب کتاب است که افزون بر آن چند آزمایش ساده به منظور درک بهتر مفاهیم و تعیین خواص فیزیکی و شیمیایی درج گردیده است.