شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
گراتن ماکارونی
ماکارونی : ۶۰۰ گرم
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
سس فرانسه : ۲ فنجان
نمک : قدری
فلفل : قدری
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در اینصورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
سپس ته ظرف نسوز مناسبی را کمی پنیر رنده شده میپاشیم، بعد یک ردیف ماکارونی میریزیم و کمی سس و کمی پنیر رنده شده و باز کمی ماکارونی و به همین ترتیب مواد را میریزیم تا تمام شود کمی پنیر روی آن میپاشیم، سپس کره را داغ میکنیم و روی آن میدهیم بعد ظرف را روی پنجره آخر فر بهطرف بالا قرار میدهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه نیمساعت بماند و کمی روی آن برشته شود.
اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر میباشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انگلیس انتخابات دولت حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی سازمان هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس قوه قضاییه معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
ترکیه خودرو تورم قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
ساواک تلویزیون موسیقی سریال شهاب حسینی تبلیغات مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر آتیلا حجازی علی خطیر باشگاه استقلال بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب چای دیابت فشار خون طول عمر