سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
خورش قارچ
● مواد لازم:
▪ روغن مایع: ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ فلفل دلمهای: ۳ عدد
▪ پودر کاری: یک قاش چایخوری
▪ رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب: ۵۰۰ میلیلیتر
▪ قارچ: ۷۵۰ گرم
▪ آبلیموی ترش: ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمک: نصف قاشق چایخوری
▪ زرده تخممرغ: ۲ عدد
▪ فلفل: یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. فلفل دلمهای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
رب گوجهفرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید. آب را اضافه کنید. قارچها را ۴ قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب لیموترش و نمک به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
قارچها را به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید و ۱۵ دقیقه تفت دهید. زردههای تخممرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنید. ظرف را از روی شعله برداشته، زردههای تخممرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش را چشیده و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. اجازه بدهید خورش ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان حسین امیرعبداللهیان حسن روحانی رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت حجاب انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
سلامت بارش باران قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران سیل سازمان هواشناسی قوه قضاییه پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو بازار خودرو مسکن قیمت دلار قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان دلار
محمد رسول اف نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر تلویزیون نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران
دانشگاه تهران
جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین ترکیه رفح
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس لیگ برتر مهدی طارمی رئال مادرید فولاد باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
شیر سلامت روان کنسرو خواب تجهیزات پزشکی فشار خون