دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
قبل از پختن سیر آن را خرد کنید
اگر قرار است برای طبخ غذا از سیراستفاده كنید اول باید آن را خرد كنید زیرا این بهترین راه حفظ تركیبات گیاهی مفید آن طی فرآیند پخت است.
سیر حاوی تركیباتی است كه در جلوگیری از تشكیل لخته خون مؤثرند. مطالعات انجام شده نشان می دهد پختن می تواند به تركیبات ضدانعقادی موجود در سیر آسیب بزند. گفته می شود خرد كردن سیر ممكن است از این آسیب جلوگیری كند.
در این مطالعه مشاهده شد میزان تركیبات ضدانعقاد خون در سیر پخته شده به مدت سه دقیقه در آب جوش یا فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به اندازه میزان این مواد در سیر خام است. اما پختن سیر خرد نشده به مدت شش دقیقه كاملا اثرات ضدانعقادی این تركیبات را مهار می كند. حتی فشردن سیر قبل از پخت به حفظ این مواد كمك می كند گرچه پس از شش دقیقه بخش عمده اثرات ضدانعقادی خود را از دست میدهد.
منبع : روزنامه کیهان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران افغانستان گشت ارشاد رئیسی
هواشناسی تهران قتل شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس فضای مجازی وزارت بهداشت سیل سلامت کنکور
قیمت خودرو خودرو تورم قیمت دلار مالیات دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا
تئاتر تلویزیون سریال سینمای ایران فیلم موسیقی سینما بازیگر کتاب
سازمان سنجش
اسرائیل فلسطین جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه حماس اوکراین ترکیه نوار غزه عراق طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
هوش مصنوعی اپل همراه اول تبلیغات فناوری آیفون گوگل سامسونگ ناسا
خواب موز کاهش وزن طول عمر دندانپزشکی آلزایمر بارداری ویروس روغن حیوانی