جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
چاپاتی عدس و اسفناج
نوع مقدار
آرد سفید : ۲۲۵ گرم
آرد سبوس دار : ۸۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ خوری
آب ولرم : ۱۸۰ میلی لیتر
روغن زیتون برای مواد میانی نان : ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده برای مواد میانی نان: ۱۵۰ گرم
سیر له شده برای مواد میانی نان : ۲ حبه
زیره سبز برای مواد میانی نان : ۱ قاشق چایخوری
گرام ماسالا برای مواد میانی نان : ۱ قاشق چایخوری
دانه خردل برای مواد میانی نان : ۲/۱ قاشق چایخوری
زردچوبه برای مواد میانی نان : ۲/۱ قاشق چایخوری
عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان: ۱۰۰ گرم
آب مرغ برای مواد میانی نان نان: ۵۰۰ میلی لیتر
اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان: ۲۵۰ گرم
ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می داریم در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۱ ساعت به آن استراحت می دهیم. سپس مواد را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می کینم به اندازه دایره ۱۴ سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم و در تابه آن را قرار می دهیم تا پخته شود.
آرد سفید : ۲۲۵ گرم
آرد سبوس دار : ۸۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ خوری
آب ولرم : ۱۸۰ میلی لیتر
روغن زیتون برای مواد میانی نان : ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده برای مواد میانی نان: ۱۵۰ گرم
سیر له شده برای مواد میانی نان : ۲ حبه
زیره سبز برای مواد میانی نان : ۱ قاشق چایخوری
گرام ماسالا برای مواد میانی نان : ۱ قاشق چایخوری
دانه خردل برای مواد میانی نان : ۲/۱ قاشق چایخوری
زردچوبه برای مواد میانی نان : ۲/۱ قاشق چایخوری
عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان: ۱۰۰ گرم
آب مرغ برای مواد میانی نان نان: ۵۰۰ میلی لیتر
اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان: ۲۵۰ گرم
ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می داریم در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۱ ساعت به آن استراحت می دهیم. سپس مواد را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می کینم به اندازه دایره ۱۴ سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم و در تابه آن را قرار می دهیم تا پخته شود.
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران ستاد انتخابات کشور مجلس رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم دولت رئیسی
ترافیک شهرداری تهران سیل فضای مجازی تعطیلی مدارس پلیس تهران قتل ازدواج بارش باران آموزش و پرورش آتش سوزی
گاز قیمت خودرو خودرو قیمت طلا مالیات نفت نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران حضرت معصومه (س) سینما سینمای ایران سریال دفاع مقدس
فناوری دانشمندان
فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین ترکیه حمله به رفح مصر نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
مغز فیبرنوری اپل ناسا ایلان ماسک گوگل آب
تخم مرغ شیر توت فرنگی آسم هندوانه کبد چرب