یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

۲۷ فوریه ۲۰۰۵ ـ کشف مهم دکتر حمید فرشچی: منافع خوردن ناشتایی


دکتر حمید فرشچی از پژوهشگران پزشکی و تغذیه در دانشگاه ناتینگهام انگلستان ۲۷ فوریه ۲۰۰۵ اعلام داشت که مصرف ناشتایی کامل به ویژه نان تهیه شده از آرد خالص و سیریالCereals سطح کلسترول خون را در طول روز پایین نگهمیدارد و بر تاثیر انسولین که با حضور آن، سلولهای بدن قند را از جریان خون گرفته و به صورت انرژی ذخیره می کنند می افزاید.
دکتر فرشچی در مصاحبه خود همچنین گفته است که خوردن ناشتایی کامل در دراز مدت منافع بی شمار دارد و توصیه کرده است که افراد بدون خوردن ناشتایی خانه را ترک نکنند. ناشتایی باید هر روز در ساعت معین و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتی از آن باشد.
وی و گروه همکارانش که پس از تجربه روی شماری از افراد، این نتایج را به دست آورده اند همچنین گفته است که خوردن ناشتایی از پرخوری در سایر ساعات روز و در نتیجه اضافه وزن پیدا کردن جلوگیری می کند.
دکتر فرشچی در پایان مصاحبه طولانی خود باردیگر تاکید کرده است که خوردن ناشتایی منافع متابولیک فراوان دارد و کسانی که از این وعده غذایی گریز نکنند روان و جسمی بهتر خواهند داشت و کمتر رنجور خواهند بود و بیمار خواهند شد.
باید دانست افغانها و مردم نواحی شرقی ایران که نان گندم خالص غذای اصلی آنها را تشکیل می دهد، کمتر از دیگران دچار بیماری های قلب و عروق و مشکلات متابولیک و روانی می شوند و در طول روز بهتر کار می کنند. در این مناطق اهمیت نان به حدی است که غذا خوردن را هم «نان خوردن» می گویند.
منبع : تاریخ ایران و جهان در این روز


همچنین مشاهده کنید