یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
۲۷ فوریه ۲۰۰۵ ـ کشف مهم دکتر حمید فرشچی: منافع خوردن ناشتایی
دکتر حمید فرشچی از پژوهشگران پزشکی و تغذیه در دانشگاه ناتینگهام انگلستان ۲۷ فوریه ۲۰۰۵ اعلام داشت که مصرف ناشتایی کامل به ویژه نان تهیه شده از آرد خالص و سیریالCereals سطح کلسترول خون را در طول روز پایین نگهمیدارد و بر تاثیر انسولین که با حضور آن، سلولهای بدن قند را از جریان خون گرفته و به صورت انرژی ذخیره می کنند می افزاید.
دکتر فرشچی در مصاحبه خود همچنین گفته است که خوردن ناشتایی کامل در دراز مدت منافع بی شمار دارد و توصیه کرده است که افراد بدون خوردن ناشتایی خانه را ترک نکنند. ناشتایی باید هر روز در ساعت معین و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتی از آن باشد.
وی و گروه همکارانش که پس از تجربه روی شماری از افراد، این نتایج را به دست آورده اند همچنین گفته است که خوردن ناشتایی از پرخوری در سایر ساعات روز و در نتیجه اضافه وزن پیدا کردن جلوگیری می کند.
دکتر فرشچی در پایان مصاحبه طولانی خود باردیگر تاکید کرده است که خوردن ناشتایی منافع متابولیک فراوان دارد و کسانی که از این وعده غذایی گریز نکنند روان و جسمی بهتر خواهند داشت و کمتر رنجور خواهند بود و بیمار خواهند شد.
باید دانست افغانها و مردم نواحی شرقی ایران که نان گندم خالص غذای اصلی آنها را تشکیل می دهد، کمتر از دیگران دچار بیماری های قلب و عروق و مشکلات متابولیک و روانی می شوند و در طول روز بهتر کار می کنند. در این مناطق اهمیت نان به حدی است که غذا خوردن را هم «نان خوردن» می گویند.
دکتر فرشچی در مصاحبه خود همچنین گفته است که خوردن ناشتایی کامل در دراز مدت منافع بی شمار دارد و توصیه کرده است که افراد بدون خوردن ناشتایی خانه را ترک نکنند. ناشتایی باید هر روز در ساعت معین و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتی از آن باشد.
وی و گروه همکارانش که پس از تجربه روی شماری از افراد، این نتایج را به دست آورده اند همچنین گفته است که خوردن ناشتایی از پرخوری در سایر ساعات روز و در نتیجه اضافه وزن پیدا کردن جلوگیری می کند.
دکتر فرشچی در پایان مصاحبه طولانی خود باردیگر تاکید کرده است که خوردن ناشتایی منافع متابولیک فراوان دارد و کسانی که از این وعده غذایی گریز نکنند روان و جسمی بهتر خواهند داشت و کمتر رنجور خواهند بود و بیمار خواهند شد.
باید دانست افغانها و مردم نواحی شرقی ایران که نان گندم خالص غذای اصلی آنها را تشکیل می دهد، کمتر از دیگران دچار بیماری های قلب و عروق و مشکلات متابولیک و روانی می شوند و در طول روز بهتر کار می کنند. در این مناطق اهمیت نان به حدی است که غذا خوردن را هم «نان خوردن» می گویند.
منبع : تاریخ ایران و جهان در این روز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر دستگیری پلیس شهرداری تهران سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون سریال حشاشین ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور استقلال سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا