شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
آش گوجهسبز
حالا که فصل وفور گوجهسبز است، اگر با طعم ترشی میانه خوبی دارید و گوجهسبز هم از جمله میوههای مورد علاقه شماست، علاوه بر خوردن آن به صورت خام، فرصت را غنیمت شمرده برای مزهدار کردن غذاهای مختلف، از طعم ترش آن استفاده کنید.
آش گوجهسبز، یکی از خوشمزهترین غذاهای فصلی است و حتما با ذائقه شما هماهنگ است.
● مواد لازم:
- گوجهسبز؛ ۷۵۰ گرم
- گوشت چرخکرده؛ ۳۰۰ گرم
- سبزی آش؛ یک کیلوگرم
- بلغور گندم؛ ۲ پیمانه
- لوبیا قرم؛ یک پیمانه
- عدس؛ یک پیمانه
- نعنا خشک؛ ۳ قاشق سوپخوری سرخالی
- پیاز؛ نیم کیلوگرم
- نمک؛ به اندازه کافی
- فلفل؛ یک قاشق چایخوری سرخالی
- روغن مایع؛ به میزان لازم
● روش تهیه:
۱) ابتدا لوبیا قرمز را در یک کاسه آب بریزید و بگذارید حدود ۲۴ساعت خیس بخورد. بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یکساعت خیس کنید.
۲) در این فاصله، یکی از پیازها را پوست بکنید و پس از خرد کردن، در تابهای حاوی مقداری روغن داغ شده، بریزید تا نیمهسرخ شود. سپس گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.اضافه کردن کمی نمک و فلفل به گوشت را نیز فراموش نکنید. در تابه را بگذارید تا گوشت همزمان با سرخ شدن بپزد. در این فاصله زمانی، بقیه پیازها را پوست کنده به صورت خلالی خرد کنید.
▪ نکته: شما میتوانید به جای استفاده از گوشت چرخکرده سرخ شده، در گوشت چرخکرده خام، یک عدد پیاز بزرگ رنده کنید و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، مخلوط گوشتی را به صورت کوفتههای ریز درآورید و در روغن سرخ کنید. در پایان مقداری از کوفتهریزهها را داخل آش ریخته، بقیه را برای تزیین روی آن استفاده کنید.
۳ ) یک قابلمه بزرگ مخصوص آش آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید. پیازهای خلالیشده را داخل روغن سرخ کنید و بعد یک قاشق از نعنای خشک را نیز در روغن تفت دهید؛ البته پیش از آن، کمی از پیاز داغ را برای تزیین روی آش بردارید. حالا لوبیا را همراه دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید نیمپز شود. پس از آن، عدس و بلغور را اضافه کرده، صبر کنید تا این حبوبات هم نیمپز شوند.
۴) در فاصله زمانی لازم برای پخت حبوبات، سبزی را پاک کنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید. بعد از اینکه همه حبوبات نیمپز شدند، سبزی را همراه دو لیوان آب جوشیده به غذا اضافه کنید.
۵ ) گوجهسبزها را شسته و چوب آنها را جدا کنید. بعد از اینکه سبزی پخته شد، گوجهها را همراه گوشت چرخکرده سرخ شده به آش اضافه کنید. در این مرحله، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد.
▪ نکته: شما میتوانید به جای ریختن همه گوجهها در آش، مقداری از آنها را جدا پخته، بعد از اینکه گوجهها را با قاشق له و هستهشان را جدا کردید، از صافی عبور دهید و به آش اضافه کنید. بقیه را هم به صورت درسته میتوانید به آش اضافه کنید.
۶) در پایان در تابه کوچکی مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس ۲قاشق باقیمانده نعنا خشک را در آن تفت دهید. حالا روی آش را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
▪ نکته: در صورتی که دیگر افراد خانواده آش را به اندازه شما ترش دوست ندارند، مقداری برای خودتان بردارید و به بقیه آش، یک یا ۲قاشق سوپخوری شکر اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان انتخابات دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی عراق چین دولت سیزدهم مجلس روز معلم رهبر انقلاب معلمان
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی سازمان هواشناسی باران هلال احمر یسنا اصفهان شهرداری تهران معلم پلیس
ترکیه قیمت خودرو خودرو تورم قیمت طلا سهام عدالت قیمت دلار بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو مسکن
مهران غفوریان ساواک تلویزیون سریال صداوسیما موسیقی مسعود اسکویی سینمای ایران رضا عطاران
موبایل
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون خودروهای وارداتی ناسا گوگل تلفن همراه مدیران خودرو صاعقه
کبد چرب دیابت فشار خون طول عمر