یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

تاریخچه میکروب‏شناسی


تاریخچه میکروب‏شناسی
لیون هوک در اوقات فراغت خود میکروسکوپهایی ساخت و با آن دانه‏های گیاهی، حشرات، مو، آب، شیر، الیاف‏عضلانی، خون، منی، بزاق، چرک دندان و لثه، فضولات حیوانات و غیره را بررسی کرد و توانست قسمتهای مختلف گیاهان، اسپرماتوزوئید، گلبولهای قرمز خون و اکثر باکتریها را ببیند و اشکال آنها را ترسیم نماید که اکنون موجود است. قسمت اعظم تردیدی که درباره کارهای لیون هوک وجود داشت پس از اینکه به عضویت انجمن سلطنتی انگلستان درآمد از بین رفت و به این ترتیب تحقیقات او سندیت علمی یافت. لیون هوک در سال ۱۷۲۳فوت نمود و پس از گذشت یک قرن لویی پاستورمتولد شد. در این مدت پیشرفت چندانی در مورد موجودات ریز} {P ۵ - Louis pasteur Pانجام نگرفته بود. پاستور که ابتدا به کریستالوگرافی اسید تارتاریک و اسید اسمیک و املاح آنها علاقمند بود در اثر تجربیات خود به این نتیجه رسید که برخی ار مولکولها از لحاظ شیمیایی یکسان بوده ولی دارای فعالیت فیزیکوشیمیایی متفاوت می‏باشند. در این صورت می‏توان گفت که طرز قرار گرفتن مولکولهای مختلف درفضا(ساختمان فضایی مولکول‏ها) نقش مهمی در فعالیت فیزیکوشیمیایی مولکولها به عهده دارند
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید