یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
شکلات با مغز کره بادام زمینی
● مواد لازم:
▪ دو پیمانه پودر قند
▪ ۵/۱ پیمانه كره بادام زمینی
▪ ۳ قاشق سوپخوری كره
▪ ۴۵۰ گرم شكلات تلخ یا كم شیرین
▪ ۳۶ عدد كاغذ شكلات كوچك
پودر قند، كره بادام زمینی و كره را در ظرفی مخلوط كرده و با همزن برقی بزنید تا كاملاً یكنواخت و مخلوط شوند. این مخلوط را در یك قیف خامه با سر گرد ساده بریزید و كنار بگذارید.
شكلات را بر روی یك ظرف آب جوش به طریقه «بن ماری» ذوب كنید. با یك قلم مو یا یك قاشق چایخوری كمی از شكلات ذوب شده را در هر یك از كاغذ شكلات ها بریزید به صورتی كه سطح داخلی كاغذ شكلاتی شود. آنها را ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا شكلات بسته شود. در هر یك از كاغذها كمی از مخلوط كره بادام زمینی را با قیف بریزید. با قاشق چایخوری روی آن مقداری از شكلات ذوب شده بریزید تا روی كره بادام زمینی را بپوشاند. دوباره آنها را در فریزر قرار دهید. بعد از حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه آماده سرو هستند. برای نگهداری آنها را در ظرف های در دار بچینید و در فریزر نگاه دارید.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان آمریکا انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ حسن روحانی دولت سیزدهم دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی قتل سامانه بارشی شهرداری باران آموزش و پرورش یسنا سلامت
خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو یارانه قیمت خودرو بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما کتاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر مهدی طارمی سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس
باتری اپل گوگل آیفون سامسونگ پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین دیابت بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس