پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
وضعیت میکروبی سسهای سالاد
سسهای آماده جهت سالاد مانند مایونز كه در سطح تجارتی تهیه میشود حاوی سركه (اسید استیك) یا آب لیمو بهعنوان نگاهدرنده است. اگر مقدار اسید استیك از ۱/۵درصد تجاوز كند، محصول نهائی قابل مصرف نبوده و طعم آن نامطلوب است و اگر از مقدار فوق خیلی كمتر باشد سس زود فاسد میشود. طبق آزمایش و تجربیات انجام شده قابلیت نگهداری مایونز آماده در شرایط مناسب و سرما بین سه تا شش ماه است. سس مایونز حالت خامهای و رنگ زرد بسیار كمرنگ با طعم ملایم داشته، PH آن معمولا بین ۳/۶تا ۴است كه بیشتر مربوط به وجود اسید استیك به مقدار ۰/۵ تا۱/۲درصد است. وجود این اسید و سایر اسیدهای آلی برای طعم و مزه سس و نگاهداری آن ضروری میباشد. به هر حال اغلب بنزووات سدیم و یا سربات پتاسیم بهعنوان نگاهدارنده به سس مایونز اضافه میشود میزان روغن مایع محتوی سس از ۶۵تا ۸۰درصد متغیر است. در فاز آب مقدار نمك طعام حدود ۹تا ۱۱درصد و شكر ۷تا ۱۰درصد میباشد. میكروارگانیزمهای موجود در سس از اجزای تركیب دهنده آن، وسایل و تجهیزات تولید و از هوا منشأ میگیرند. تعدادی از میكروارگانیزمها میتوانند در PH پائین این فراورده زنده بمانند و معمولا به تعداد بسیاركم در سس وجود دارند.
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه