شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


آفتکش‌ها در میوه و سبزیجات


آفتکش‌ها در میوه و سبزیجات
نویسنده : شایقی - منصوره
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۲۵
رده دیویی : ۳۶۳.۷۳۸۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QH۵۴۵/آ۷ش۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۱۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۰۸۰-۸-۹

در این کتاب راهنما, چگونگی نمونه‌گیری آفت‌کش‌ها در منابع غذایی, نحوه آماده کردن نمونه‌ها برای آنالیز, و چگونگی تعیین مقدار بعضی تجهیزات پیشرفته و به کارگیری آن برای آفت کش‌ها تشریح می‌شود. آفت کش‌های آلی کلره, حلالیت ترکیبات آلی, مبانی استخراج مواد آلی, استخراج مایع فوق العاده حساس (سوپر کریتیکال), گازکر و ماتوگرافی (ابزاری برای آنالیز ترکیبات آلی), ارزیابی خطر و تاثیر بر سلامت انسان‌؛ قوانین حاکم بر کاربرد آفت‌کش‌ها و تعیین مقدار قابل قبول آنها, و مسائل مربوط به بهداشت عمومی و ایمنی با توجه به کاربرد حشره‌کش‌ها در تامین مواد غذایی, مباحث اصلی این کتاب هستند.