یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


بهداشت مواد غذایی و تغذیه در هواپیما


تاریخ نشر : ۸۴۰۱۲۷
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۲۰۹-۳۰-۸
رده دیویی : ۳۸۷.۵۴۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : دباغ‌مقدم - آراسب

مطالب کتاب شامل نکات بهداشتی و نگه‌داری مواد غذایی در هواپیماست که موضوعاتی از این قبیل را دربر دارد: عملیات تهیه‌ی غذا در کیترینگ فرودگاه روش‌های گرم کردن مجدد غذا در هواپیما، طغیان‌های ناشی از غذاهای مصرف شده در هواپیما، عوامل مساعد کننده در طغیان‌های غذایی در هواپیماها، و عوامل مساعد کننده در انواع مسمومیت‌ها، و طبقه‌بندی مواد غذایی از دیدگاه مخاطرات بهداشتی.