یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شکر و بارداری


شکر و بارداری
مصرف زیاد شکر و مواد نشاسته‌ای در دوران بارداری باعث بروز نقایص دستگاه عصبی در جنین می‌شود. گروهی از پزشکان کانادائی با بررسی ۸۰۰ زن باردار دریافتند مصرف بیش از حد موادقندی و نشاسته‌ای به‌ویژه در سه‌ماهه نخست بارداری خطر بروز نقص لوله عصبی و نخاعی را در فرزندان آنها افزایش می‌دهد. اکنون پزشکان براساس این تحقیق فرضیه ارتباط بیماری دیابت و پذیرش قندخون در ابتدای دوران بارداری را با ناهنجاری‌ها و نقایص عصبی جنینی تأیید می‌کند.

www.isna.ir
منبع : نشریه پزشکی طبیب مردم


همچنین مشاهده کنید