جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


تریتیکاله: نخستین غله ساخته دست بشر


تریتیکاله: نخستین غله ساخته دست بشر
نویسنده : قوشچی - فرشاد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۹/۱۳
رده دیویی : ۶۳۳.۱۱۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۱۸۲-۸-۴

در این کتاب اطلاعاتی درباره خصوصیات 'تریتیکاله 'و نحوه کشت, داشت و برداشت آن فراهم آمده است .تریتیکاله محصولی است که از تلاقی گندم و چاودار به دست می‌آید .این محصول از یک سو واجد خصوصیات مطلوب چاودار از جمله رشد سریع و قابلیت تولید در اراضی فقیر و کم بازده است و از سوی دیگر از خصوصیات برتر کیفی و زراعی گندم برخوردار است .مخاطبان کتاب را با این موضوعات مطالعه می‌کنند' :تاریخچه پیدایش و اصلاح تریتیکاله', 'طبقه‌بندی', 'سطح زیر کشت و تولید جهانی', 'خصوصیات گیاه‌شناسی', 'ترکیب شیمیایی و کیفیت غذایی', 'سازگاری', 'تناوب زراعی', 'زراعت تریتیکاله', 'مراحل رشد تریتیکاله', 'مشکلات موجود در تولید تریتیکال', 'علف‌های هرز', 'بیماریها', 'برداشت ' و 'موارد مصرف .'