پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
کوکوی اسفناج با پنیر
● مواد لازم
▪ یک دسته برگ اسفناج
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک حبه سیر
▪ ۹ عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق غذاخوری شیر
▪ یک سوم فنجان پنیر پارمسان
▪ دو قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
برگ های اسفناج را در یک چهارم آب بخوبی بپزید تا جایی که آب آن کاملاً تبخیر شود. در کاسه مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و در آخر پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. سیر و پیاز خرد شده را به اسفناج های پخته افزوده و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا برای دو دقیقه با هم بپزند. سپس پنیر پارمسان را خرد کرده و روی کوکوی تهیه شده بریزید تا کاملاً بپزد.
سوسن مستوفی
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل سیل مشهد قوه قضاییه تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی
خودرو مالیات مسکن قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار سایپا بورس ایران خودرو
سریال زنان نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران دفاع مقدس سینما
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه حماس روسیه چین ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر بازی جواد نکونام باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور ایرانسل تبلیغات سرعت اینترنت ناسا موبایل تلفن همراه دوربین
خواب دیابت سرطان چاقی کاهش وزن زوال عقل کودک بارداری نمک