دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

NOKIA ۶۶۳۰


NOKIA ۶۶۳۰
● آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود است :
- گوشی موبایل
- شارژر
- راهنمای استفاده کننده
- یک عدد حافظه DV RS-MMC ۶۴ MB همخوان با دستگاه شما
- یک هندزفری استریو
- کابل USB برای اتصال
- یک CD شامل نرم افزار اصلی و جانبی دستگاه
کارخانه نوکیا یکی از پیش تازان صنعت تولید گوشی های Smart Phone می باشد . اکثر این گوشی ها از لحاظ ساختاری یکسان می باشند . به هر حال افزودن هر گونه ابزار جانبی و کارایی های اضافه ، همان قدر که سود آور است ، می تواند مشکل ساز نیز باشد و با یک اشتباه کوچک سیاست کل تولید دست خوش تغییر می گردد لذا ساخت نوع و نسل جدیدی از گوشی کاری بسیار دشوار می باشد . نوکیا ۶۶۳۰ که یک مخلوق خارق العاده در این نوع بوده بسیار موفق در ساختار و سیاست جدید می باشد.
در صورتی که نگاهی کوتاه به مشخصات این گوشی با گوشی های ۷۶۱۰ و ۶۶۷۰ بکنید ، تفاوتی آنچنانی میان آن ها نخواهید یافت . (برتری هایی را در جهت پیشرفته بودن دوربین و سیستم عامل جدید خواهید یافت) . در استفاده از نوکیا ۶۶۳۰ مشکلی نخواهید داشت چرا که شبیه به محصولات قبلی می باشد .
● ویرایش دوم گوشی های سری ۶۰ نوکیا
مهمترین تغییر ایجاد شده در این گوشی سیستم عامل ((OS=OPERATION SYSTEM موجود می باشد که موارد زیر در ویرایش جدید افزوده شده اند .
▪ Circuit Swatch Video call : تماس های ویدئویی : این ساختار مسئول تماسهای ویدئوئی می باشد که نسبت به مدل های مشابه در سری های قبل ، از وضوح بیشتری برخوردار می باشد .
▪ ACM : این بخش نشان می دهد که چه نوع ارتباطی در حال حاضر برقرار می باشد .
▪ انتقال فایل ها به سرور : این امکان را می دهد که فایل ها از طرق مختلف به کامپیوتر یا دستگاه الکترونیکی مورد نیاز انتقال داده شوند .
شماره ها و آدرس email ها و لینک ها و ... به صورت مشخص و پررنگ تر نشان داده می شوند و قابلیت ذخیره شدن را دارا می باشند .
نشانگر اتوماتیک email های دریافتی یکی دیگر از کاربردهای مفید این دستگاه می باشد .
گالری توسعه یافته با جدیدترین ساختار و کاربری ها با قابلیت نشان دادن انواع فایل های صوتی و یا تصویری در پوشه های جداگانه قابلیت منظم سازی فایل های Mp۳ بر حسب نامشان که از ID۳ آن ها خوانده می شود که کار را برای شما بسیار روان ساخته است . نرم افزار REAL ONE حتماً شما را سرگرم خواهد نمود !
▪ دوربین : بخشی که خاطرات را برای شما زنده نگاه می دارد ، با قابلیت عکسبرداری پشت سر هم ، یعنی با فشاردادن یک دکمه ۶ تصویر در یک زمان ثبت می شود . تصاویر هم با فرمت EXIF که در تمامی دوربین های دیجیتال استفاده می شود ، در گوشی ذخیره می شوند .
▪ اجازه ی ارسال تصاویر : عدم امکان ارسال عکس هایی که حق کپی کردن برای آن ها وجود دارد ، به گوشی های دیگر
▪ پروفایل پایه ای تصاویر : به شما این اجازه را می دهد تا پیش از فرستادن تصاویر تغییرات لازم را در آنها انجام دهید .
یک پروفایل مخصوص هندزفری برای استفاده از بلوتوث نیز موجود می باشد .
● نوکیا ۶۶۳۰ ، برنده ای تمام عیار
امروز نوکیا ۶۶۳۰ مهمترین بخش تولید کارخانه و به نوعی خط تولید اصلی کارخانه را تشکیل می دهد ، یکی از نکات مثبت آن طراحی عجیب این گوشی با حالت نیم دایره و زائده مانند در قسمت تحتانی آن می باشد که شباهت هایی را با ۳۶۶۰ ، ۳۶۵۰ ایجاد می کند . به هر حال این وسیله در دو رنگ در بازار یافت می شود ، سبز روشن و نقره ای .
قاب این دستگاه قابل تعویض می باشد که البته مطمئن باشید تاثیری در مقاومت دستگاه نخواهد داشت و کیفیت مونتاژ و سرهم بندی بسیار خوب و مناسب می باشد و هیچ گونه لقی در قاب آن مشاهده نمی شود .
علاوه بر قاب اصلی ، دستگاه ۴ قاب با رنگ های قرمز و سبز و آبی و کرم در بازار هنگام خرید موجود می باشد که این امر باعث می شود حتماً با روز پیش بروید . البته این مطلب در تلفن های قرار گرفته در کلاس تجاری چندان قابل توجه نمی باشد .
صفحه نمایش این گوشی تفاوت زیادی با مدل های جدید ندارد و همانند آن ها از صفحه نمایشگر TFT با قابلیت نمایش ۶۵۰۰۰ رنگ در آن استفاده شده که رزولوشن آن ۲۰۸× ۱۷۶ پیکسل معادل ۴۱ × ۳۵ میلی متر می باشد .
نمایش عکس ها مناسب می باشد ولی کمی تیره و تاریک معلوم می شوند تا حدی که به هر حال کمی روشنایی را حس خواهید کرد و شاید با تغییر شفافیت تصویر بتوانید تصویری بهتر را دریافت کنید . ولی در زیر تابش نور خورشید حتماً با صفحه نمایشگر گوشی به مشکل برخورد خواهید کرد ، اما نگران نباشید ، اطلاعات لازم قابل خواندن می باشند .
با مقایسه نمودن کیفیت صفحه نمایشگر این گوشی با گوشی های قبلی آن می توان گفت که تصاویر واضح تر و شفاف تر و روشن تر می باشند . البته این تفاوت ها خیلی اساسی نمی باشند ولی با این حال وجود دارند . در کل صفحه نمایشگر این گوشی بهتر از گوشی های قبلی آن است که دلیل آن شاید وجود سیستم جدید و بهتر تغذیه ی منبع انرژی صفحه نمایشگر باشد ، که باعث کارآیی بهتر در مدت زمان مشابه نسبت به مدل های دیگر است . یک دایره روشن بالای صفحه روی قاب دیده می شود که به صورت خودکار بسته به شرایط نوری محیط ، نور زمینه ی صفحه کلید را روشن و یا خاموش می کند ، که در مصرف باتری صرفه جویی می شود . صفحه کلید بر خلاف ظاهرش بسیار راحت بوده و یک دکمه روان قابل حرکت به چهار طرف در وسط به شما کمک می کند .
یک بلند گو با صدای بلند به صورت یک مستطیل سیاه و خالی در بالای گوشی تعبیه شده و لذت شنیدن صدا به طریقه ای جدید به شما چشانده می شود . در قسمت چپ گوشی هم یک دکمه می باشد که به شما اجازه فعال سازی و انتخاب گزینه های مختلف را می دهد و حالت بلند گو با کمک این دکمه در حین صحبت فعال می گردد ، شارژر نیز مانند دیگر گوشی ها ، در انتهای منحنی و پائین گوشی به دستگاه متصل می شود یعنی جایی که خبری از دکمه نیست .
دقیقاً زیر دکمه Power (خاموش/روشن) دستگاه یک محل جهت جاگذاری کارت MMC می باشد که جهت جا زدن و درآوردن آن باید از ناخن های خود استفاده کنید و این اولین مدل نوکیا است که می توانیم هنگام روشن بودن گوشی کارت حافظه آنرا جا زده و جا بجا کنیم .
البته در نوکیا ۶۲۶۰ نیز می توانید از این قابلیت استفاده کنید ولی پیش از هر کار بایستی روکش باتری را جهت تعویض کارت در آورید . اینجا نیز با یک نوگرایی جدید در ۶۶۳۰ نسبت به ۶۲۶۰ برخورد می کنید .
● کارت حافظه
کارت RS-MMC دو ولتاژه جهت افزودن طول عمر باتری شما می باشد . نوکیا در این مدل گوشی تنها از کارتهای MMC ۶۴ MB استفاده می کند که این میزان حافظه کافی نمی باشد که البته می توانید از حافظه بالاتر استفاده نمایید . شاید عجیب باشد که کارت های ۶۴ مگا بایتی نوکیا در بازار موجود نمی باشد ، البته شرکتهای مختلف ، در این راستا فعالیت هایی را داشته و کارت هایی حتی با حجم یک گیگا بایت نیز امروزه در بازار یافت می گردد که گوشی نیز آن ها را شناخته و با آن ها کار می کند .
● دوربین (Camera) :
یک دوربین مگا پیکسلی نیز در پشت دستگاه قرار گرفته که متأسفانه لنز محافظی برای جلوگیری از کثیف شدن و یا خط افتادن روی لنز اصلی وجود ندارد و تنها مورد محافظتی ، قرار گرفتن لنز درون حفره ی برآمده ی قاب می باشد که البته این مسأله فقط باعث تأخیر در کثیف شدن می شود و نه عدم آن !
۱۰ مگا بایت حافظه داخلی در دستگاه وجود دارد و البته این کافی نیست و شما را به استفاده از کارت حافظه ملزم خواهد نمود .
تجربه سونی اریکسون بسیار جالب و شنیدنی است ، این شرکت ۲ مدل اول (SMART PHONE) خود را با حافظه کمتری ارائه داده است و قابلیت افزودن کارت را در گوشی برای حافظه های بیشتر قرار داده است ولی در P۹۱۰ دوباره بر حافظه داخلی افزوده است چراکه امروزه برنامه های زیادی وجود دارد که احتیاج به حافظه داخلی مناسبی دارد ، شاید در مورد گوشی شما نیز تمام ۱۰ MB به سرعت پر شود که دیگر این بستگی به شما دارد که چگونه جای حافظه داخلی را خالی کنید .
● باتری
تلفن شما به یک باتری Li-Ion ۹۰۰ mAh مجهز می باشد که قابلیت ۲ تا ۶ ساعت صحبت و همچنین از ۱۳۵ تا ۲۵۰ ساعت روشن بودن را دارد و حدود ۲ تا ۲/۵ روز برای شما کار خواهد کرد .(این را خودمان آزمایش کردیم و توانستیم در این مدل حدود ۴۰ دقیقه صحبت کنیم و یک ساعتی هم با قسمت های مختلف دستگاه کار کنیم ) به هر حال با تمام این تفاسیر شاید بهترین تعبیر برای استفاده از گوشی این باشد : بیش از ۲ روز ، بدون شارژ ،رویش حساب باز نکنید !!
البته همه می دانند که با حذف پس زمینه و لرزاننده و ... این مدت می تواند بیشتر هم بشود .
و شاید یکی از بهترین و مهمترین مسائل در این گوشی وجود بلوتوث قوی می باشد که بهتر است جهت کارکرد بهتر باتری دستگاه همواره ‌‌آنرا غیرفعال نگه دارید .
و اما مژده ای بزرگ به تمامی علاقمندان موسیقی : در این گوشی می توانید MP۳ هایتان را با صدایی واضح و استریو از طریق هد ست یا هندزفری گوش دهید .
● شاهکاری خارق العاده
با تغییری که مهندسان طراح این گوشی ایجاد کرده اند ، شما می توانید قدرت برتر و حتی در مواردی ۲ برابر شدن توانایی های این گوشی را مشاهده کنید که در جدول ذیل که مربوط به . در آزمون JBenchmark۲.۰.۲ می باشد ، آمده است .
ما برتری ۲ تا ۳ برابر گوشی ۶۶۳۰ را نسبت به گذشتگان خود مشاهده می کنیم . به عنوان مثال سرعت پردازش ۲۲۰ MHZ در این گوشی قابل مقایسه با گوشی های ۷۶۱۰ با پردازشگر ARM۴T نمی باشد .
می توانیم نظری به آزمون SPMARK ۰۴ نیز بیاندازیم تا نتایج جالب تری را مشاهده کنیم .
خواهیم دید که تمامی نتایج بهتر از مدل های قبلی می باشد و نتیجه تنها یک چیز را نشان می دهد که هم سخت افزار و هم نرم افزار این دستگاه از برتری قابل ملاحظه ای برخوردار می باشد .
● در نهایت :
اگر آدم خرده بین و دقیقی هستید ، انتخاب شما صحیح است ، چون این دستگاه ایرادی از نظر کیفیت صدای مکالمه نداشته و صدای دستگاه نیز قابل تنظیم و افزایش می باشد . صدای زنگ گوشی در مواردی که از فایل های Mp۳ استفاده می کنید ، بسیار بلند و جالب می باشد و لرزاننده دستگاه نیز برای آگاهی شما از قدرت کافی برخوردار است .
آنچه که مشهود است بیشترین انتقادات از صفحه نمایش این دستگاه انجام می شود . به هر حال کارت حافظه جدا و قابل تغییر سریع ، نکته بسیار مثبتی در این گوشی می باشد . ولی متاسفانه حجم حافظه داخلی گوشی مناسب نبوده و کم است ولی باید قبول کرد که این گوشی در کلاس خود یک نمونه بی رقیب می باشد . همچنین با در نظر گرفتن کیفیت دوربین های موجود ، گوشی شما یک دوربین دیجیتال همراه نیز می باشد .
حقیقتاً امروزه دستگاهی با این همه امکانات بالا پیشتاز صنعت موبایل بوده و گوی سبقت را از دیگران ربوده است . ولی تنها یک مطلب جای خالی خود را به وضوح نشان می دهد و آن نبود دوربین دوم جهت برقراری تماس های ویدئویی برروی پایه ی رومیزی و یا در دست می باشد . که خود صفحه تلفن نیز باید دیده شود ، می باشد که در تجدید ساخت این گوشی در سال آینده قرار دادن این دوربین قوی و همچنین افزودن حافظه داخلی دستگاه سرلوحه کارهای شرکت قرار گرفته است .
آخرین نتیجه گیری از این گوشی زیبا عدم داشتن صفحه حساس (TOUCH SCREEN) می باشد ولی نه تنها نوکیا بلکه هیچ تولید کننده دیگری این همه کارایی را در یک محصول قرار نمی دهد
اگر شما بخواهید موبایل TOUCH SCREEN (صفحه نمایش لمسی) با همین خصوصیات را خریداری کنید باید به سراغ P۹۱۰ سونی اریکسون بروید . باید دید آیا می توانید با قیمت و ظرافت های خاص آن گوشی کنار بیائید یا خیر ؟!
به هر حال هیچ گوشی ، حتی گوشی ۶۶۳۰ در نشان دادن اطلاعات و لود کردن داده ها ، سرعت کامپیوتر را ندارد .
۶۶۳۰ یک موفقیت تمام عیار برای نوکیا تا سالیان سال خواهد بود . ولی یک توصیه به شما می کنیم :
اگر قصد خرید ۶۶۳۰ را دارید به چند دلیل گوشی های تولید سال ۲۰۰۶ را تهیه نمائید . یکی این که چون که قسمت نرم افزاری تا آن موقع تصحیح شده است و دیگر این که یک سری بخش های جزئی سخت افزاری نیز تغییراتی خواهد نمود که کار با گوشی را روان تر و راحت تر خواهد ساخت .
منبع : سایت جی.اس.ام


همچنین مشاهده کنید