پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
روش تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران
نویسنده : برایان - فرانک
مترجم : نجفزاده - حمید
ویراستار : افتخاری - اسماعیل
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۸/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۰۴۴-۶-۶
این کتاب, در قالب هشت فصل با هدف شناسایی و ارزیابی مخاطرات مربوط به تهیه و نگهداری مواد غذایی تهیه شده است .نگارنده ابتدا روش 'HACCP'یا روش تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران مواد غذایی را همراه با اجزای تشکیل دهنده آن شرح میدهد ;سپس کاربرد متناسب روش 'HACCP'را در عملیات مربوط به عرضه مواد غذایی معرفی میکند .مطالب بعدی کتاب از این قرار است :جایگاه استفاده از روش ارزیابی HACCP, تجزیه و تحلیل مخاطرات و ارزیابی شدت و خطر آنها', 'اجرای روش 'HACCP, 'رسیدگی و تایید', 'استفاده از اطلاعات روش 'HACCPو 'منابع و ضمایم .'
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا اسرائیل روز معلم دولت مجلس شورای اسلامی معلمان رهبر انقلاب بابک زنجانی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم
آتش سوزی تهران زلزله معلم پلیس قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران روز کارگر تورم
فیلم سینمایی تلویزیون سریال سینما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس فیلم رسانه ملی تئاتر
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه همراه اول اپل عیسی زارع پور اینستاگرام تبلیغات گوگل وزیر ارتباطات ناسا پهپاد
سرطان کارگر فشار خون کبد چرب دیابت بیماری قلبی ویتامین کاهش وزن قهوه