پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
خورش گل کلم با اسفناج
●مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گل كلم متوسط (گل شده) پنج لیوان
سیب زمینی متوسط: سه عدد
اسفناج پاك كرده: یك كیلو
هویچ متوسط: دو عدد
زنجبیل خشك: نصف قاشق مربا خوری
سیر خردل: دو قاشق چای خوری
ماست كم چرب: یك سوم لیوان
آرد سفید: دو قاشق غذا خوری
نمك: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون: یك قاشق غذا خوری
●طرز تهیه:
در یك ماهی تابه بزرگ روغن زیتون را گرممیكنیم و زنجبیل و سیر را به آن اضافه مینمایم وهم میزنیم تاكمی نرم شوند. گل كلم گل شده وسیب زمینی پوست كنده و هویچ را كه به شكلمكعبی خرد كردهایم به ان اضافه میكنیم و بهمدت پنج دقیقه تفت میدهیم سپس آبسبزیجات و خردل را میجوشانیم و به مواد دیگرمیافزایم و در ظرف را میگذاریم تا كمی نرمشوند.اسفناج را شسته و خرد میكنیم و با نمك بهسبزیجات اضافه میكنیم تا حدود پنج دقیقه رویحرارت بماند.
در ظرفی ماست و آرد را مخلوط میكنیم وداخل سبزیجات میریزیم و حدود دو الی سهدقیقه هم میزنیم تا كمی غلیظ شود. اكنونخورش جا افتاده و اماده سرو است.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران قتل پلیس فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سریال تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران فردوسی همایون شجریان سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران دفاع مقدس سینما
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید جواد نکونام لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی ایرانسل گوگل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات سرعت اینترنت ناسا موبایل دوربین اپل
چای دیابت خواب سرطان سرماخوردگی زوال عقل کاهش وزن دندان عقل کودک بارداری موز