پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

خورش‌ گل‌ کلم‌ با اسفناج‌


خورش‌ گل‌ کلم‌ با اسفناج‌
●مواد لازم‌ برای‌ ۴ تا ۶ نفر:
گل‌ كلم‌ متوسط (گل‌ شده‌) پنج‌ لیوان‌
سیب‌ زمینی‌ متوسط: سه‌ عدد
اسفناج‌ پاك‌ كرده‌: یك‌ كیلو
هویچ‌ متوسط: دو عدد
زنجبیل‌ خشك‌: نصف‌ قاشق‌ مربا خوری‌
سیر خردل‌: دو قاشق‌ چای‌ خوری‌
ماست‌ كم‌ چرب‌: یك‌ سوم‌ لیوان‌
آرد سفید: دو قاشق‌ غذا خوری‌
نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چای‌ خوری‌
روغن‌ زیتون‌: یك‌ قاشق‌ غذا خوری‌
●طرز تهیه‌:
در یك‌ ماهی‌ تابه‌ بزرگ‌ روغن‌ زیتون‌ را گرم‌می‌كنیم‌ و زنجبیل‌ و سیر را به‌ آن‌ اضافه‌ می‌نمایم‌ وهم‌ می‌زنیم‌ تاكمی‌ نرم‌ شوند. گل‌ كلم‌ گل‌ شده‌ وسیب‌ زمینی‌ پوست‌ كنده‌ و هویچ‌ را كه‌ به‌ شكل‌مكعبی‌ خرد كرده‌ایم‌ به‌ ان‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ و به‌مدت‌ پنج‌ دقیقه‌ تفت‌ می‌دهیم‌ سپس‌ آب‌سبزیجات‌ و خردل‌ را می‌جوشانیم‌ و به‌ مواد دیگرمی‌افزایم‌ و در ظرف‌ را می‌گذاریم‌ تا كمی‌ نرم‌شوند.اسفناج‌ را شسته‌ و خرد می‌كنیم‌ و با نمك‌ به‌سبزیجات‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ تا حدود پنج‌ دقیقه‌ روی‌حرارت‌ بماند.
در ظرفی‌ ماست‌ و آرد را مخلوط می‌كنیم‌ وداخل‌ سبزیجات‌ می‌ریزیم‌ و حدود دو الی‌ سه‌دقیقه‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا كمی‌ غلیظ شود. اكنون‌خورش‌ جا افتاده‌ و اماده‌ سرو است‌.
منبع : خانواده سبز