دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
میوه های کارملایز شده
● مواد لازم :
شكر: یك دوم پیمانه
آب : ۵ قاشق سوپخوری
آب گرم : مقداری
انواع میوه از جمله انگور، توت فرنگی ، گیلاس
و...: دو پیمانه
● طرز تهیه :
در ظرفی شكر و آب را با هم مخلوط كرده وروی حرارت ملایم قرار دهید و آن را هم بزنید تا این كه شكر حل شود و به جوش آید. زمانی كه به جوش آمد دیگر آن را هم نزنید تا مخلوط به رنگ كارامل كم رنگ درآید، آن گاه آن را بلافاصله ازروی حرارت بردارید.سپس ظرف را داخل كاسه آب گرم قرار دهید،میوها را به طور جداگانه در كارامل زده ، بعد برروی صافی فلزی چرب شده قرار دهید تا سرد وسفت شود، میوه ها باید تا ۲۴ ساعت در جای خشك و خنك بماند (تذكر: توجه داشته باشید دریخچال قرار ندهید).
ساناز مینایی
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس دولت شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان رئیس جمهور گشت ارشاد
تهران شورای شهر دستگیری هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل سیل فضای مجازی کنکور وزارت بهداشت
دلار قیمت دلار خودرو مالیات قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
تلویزیون سریال تئاتر زنان فیلم مست عشق سینمای ایران سینما ازدواج موسیقی سریال پایتخت بازیگر
خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه نوار غزه عراق
فوتبال پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران ایران استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
هوش مصنوعی اپل وزارت علوم آیفون ماه تبلیغات فناوری ناسا گوگل نخبگان مریخ
خواب موز افسردگی کاهش وزن بارداری دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی