دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
کافئین Caffene
ترکیبی آلی از قلیاهای پورین است، نقطه ذوب آن ۲۳۵c درجه میباشد. در برگ چای، دانهٔ قهوه و برخی از گیاهان دیگر یافت میشود. اثر قوی، روی قلب و کاربرد پزشکی دارد [۱۵].
گردی است سفید رنگ و چون یک مولکول آب تبلور داشته باشد بهصورت پولکهای متبلور یافت میشود. در آب و الکل محلول است. بیشترین کاربردش در ترکیبات پورینی است، که در گیاهان یافت میشود. کافئین انقباض عضلانی را افزایش میدهد و عضلات را در جهت کاهش خستگی تحریک میکند. ولی مقدار زیادش شدیداً سمی است. بیشترین کاربردش در پزشکی است، اما بیشتر تولید آن در نوشابههای غر الکلی کاربرد دارد. کافئین معمولاً در بدن انسان تجزیه نمیشود ولی واردادرار میگردد و اثرش فزاینده نیست، ولی سارکوزین، که در عضلات وجود دارد، محصول تجزیه کافئین است. گرچه معمولاً مربوط به سوخت و ساز نیتروژن است. افئین از قهوه، ضایعات چای، مغز تلخ قهوه سودانی سلولز بدست میآید. بهطور مصنوعی از سولفات دیمتیل بدست میآید. این جسم مایعی است سمی و فرار که برای ساختن کودیسین و سایر داروها دارد. کافئین مصنوعی، از اوره و سیااستات سدیم نیز ساخته میشود و از لحاظ شیمیائی معادل کافئین طبیعی است.
کمتر از ۱% کافئین از قهوه، حدود ۲% از ضایعات چای و ۵/۱% از مغزهای تلخ قهوه سودانی بدست میآید از ضایعات کاکائونیز کافئین بدست میآورند [۱۷].
۱۷ ـ سیر تکاملی تولید آهن و فولاد ـ ناصر توحیدی
گردی است سفید رنگ و چون یک مولکول آب تبلور داشته باشد بهصورت پولکهای متبلور یافت میشود. در آب و الکل محلول است. بیشترین کاربردش در ترکیبات پورینی است، که در گیاهان یافت میشود. کافئین انقباض عضلانی را افزایش میدهد و عضلات را در جهت کاهش خستگی تحریک میکند. ولی مقدار زیادش شدیداً سمی است. بیشترین کاربردش در پزشکی است، اما بیشتر تولید آن در نوشابههای غر الکلی کاربرد دارد. کافئین معمولاً در بدن انسان تجزیه نمیشود ولی واردادرار میگردد و اثرش فزاینده نیست، ولی سارکوزین، که در عضلات وجود دارد، محصول تجزیه کافئین است. گرچه معمولاً مربوط به سوخت و ساز نیتروژن است. افئین از قهوه، ضایعات چای، مغز تلخ قهوه سودانی سلولز بدست میآید. بهطور مصنوعی از سولفات دیمتیل بدست میآید. این جسم مایعی است سمی و فرار که برای ساختن کودیسین و سایر داروها دارد. کافئین مصنوعی، از اوره و سیااستات سدیم نیز ساخته میشود و از لحاظ شیمیائی معادل کافئین طبیعی است.
کمتر از ۱% کافئین از قهوه، حدود ۲% از ضایعات چای و ۵/۱% از مغزهای تلخ قهوه سودانی بدست میآید از ضایعات کاکائونیز کافئین بدست میآورند [۱۷].
۱۷ ـ سیر تکاملی تولید آهن و فولاد ـ ناصر توحیدی
منبع : مطالب ارسال شده
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی شهرداری سیل شورای شهر شورای شهر تهران پلیس قتل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
ایران خودرو قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب رشته
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان اوکراین ترکیه عراق نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی لیگ برتر جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
اپل همراه اول امارات ایلان ماسک گوگل تبلیغات ایرانسل آیفون فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی سازمان غذا و دارو خواب دیابت سلامت روان بارداری مالاریا دندانپزشکی