پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
پای قارچ
● مواد لازم
▪ خمیر پیتزا
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ ۴۵۰ گرم قارچ
▪ یک حبه سیر بزرگ
▪ نصف فنجان خامه
▪ یک سوم فنجان شیر
▪ یک سوم فنجان خامه ترش
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ کمی جوز هندی
▪ یک قاشق مرباخوری جعفری تازه خرد شده
▪ یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده
● طرز تهیه
فر را با درجه حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و ته ظرف مناسبی را که دیواره دارد چرب کرده خمیر را در آن قرار دهید.
سپس قارچ را با سیر تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند.
به میزان دلخواه به آن نمک، فلفل و جوزهندی اضافه کنید و آنها را روی نان قرار دهید.
در ظرف مناسبی خامه، شیر و خامه ترش را با تخم مرغ بخوبی هم بزنید و به آن جعفری تازه را نیز اضافه کنید.
این مخلوط را روی قارچ ها بریزید.
سپس پنیر پیتزا را روی آن ریخته و پای قارچ را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته شده و سرخ شود.
[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه