پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

محکم کننده ناخن


محکم کننده ناخن
● مواد لازم
▪ نصف فنجان ماست
▪ یک قاشق غذاخوری آب آناناس
▪ یک قاشق غذاخوری شیر
▪ یک قاشق غذاخوری روغن دانه کتان
▪ یک قاشق غذاخوری گلیسیرین
● طرز تهیه
گلیسیرین را در یک ظرف شیشه ای ریخته و آن را به مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، سپس شیر و روغن دانه کتان را به آن افزوده و به هم بزنید. محتوی داخل ظرف را به همراه سایر مواد در مخلوط کن ریخته و تا بدست آمدن ترکیبی یکنواخت صبر کنید. این ترکیب قابل نگهداری در محیط یخچال به مدت یک هفته است.

[شادی ستاری]
منبع : روزنامه ایران