یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا

نکاتی در مورد طبخ غذا


نکاتی در مورد طبخ غذا
روش پخت سریع سیب زمینی؛برای این کار ابتدا سیب زمینی را سوراخ کنید سپس داخل آب جوش آنها را بپزید، سریع تر پخته می شود. جلوگیری از وا رفتن کوفته؛برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد قدری آرد و تخم مرغ به آن بیفزایید و حرارت آتش را زیاد کنید.جلوگیری از ترک خوردن سیب زمینی؛اگر می خواهید هنگام پختن سیب زمینی شما ترک نخورد قبل از پختن قدری روغن روی سیب زمینی بمالید.
اگر فلفل غذای شما زیاد شد؛اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید تندی غذا از بین خواهد رفت.
منبع : روزنامه کارگزاران