جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی توت فرنگی به شکل ماهی
مواد لازم
توت فرنگی ۵۰۰ گرم، لیمو ترش ۱ عدد، یك عدد تخممرغ كامل + یك عدد زرده تخممرغ، آرد ۲۵۰ گرم، كره نرمشده ۱۵۰ گرم، شكر ۱۲۵ گرم، بكینگ پودر نصف قاشق چایخوری، ژله توتفرنگی ۱۰۰ گرم، وانیل ۱۴ قاشقچایخوری، روغن ۲ قاشق سوپخوری، نقل سفید، كمی نمك
طرز تهیه
پوست لیمو را به نرمی رنده كرده و بهمراه آرد در ظرفی بریزید. وانیل، شكر، نمك و بكینگپودر را با هممخلوط كرده و به ظرف مورد نظر اضافه كنید. وسط مواد را كمی گود كنید، كره را چند قسمت كرده و دروسط آنها قرار دهید و سپس آنها را با نوك انگشتان خود آرام ورز داده تا خمیر مواد كاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائید و ورز داده تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتیكساعت درون كیسهای در یخچال قرار دهید. فر را از قبل تا دمای ۲۱۰۰C گرم كنید. روی میز را آرد پاشیدهخمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نمائید. سپس خمیر را با چاقو یا خمیربر به صورت ۶ عدد ماهی برشدهید. خمیر را در سینی چرب شده قرار دهید و آنها را بمدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید. توسط گریل سطح رویخمیرها را هم برشته كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس ژلهای را كه كمی خود را گرفته و از حالت مایعكامل درآمده روی ماهیها بمالید. توت فرنگیها را از طول برش داده بر روی ماهیها قرار دهید و باقیماندهژله را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفید روی آن را تزئین نمائید.
توت فرنگی ۵۰۰ گرم، لیمو ترش ۱ عدد، یك عدد تخممرغ كامل + یك عدد زرده تخممرغ، آرد ۲۵۰ گرم، كره نرمشده ۱۵۰ گرم، شكر ۱۲۵ گرم، بكینگ پودر نصف قاشق چایخوری، ژله توتفرنگی ۱۰۰ گرم، وانیل ۱۴ قاشقچایخوری، روغن ۲ قاشق سوپخوری، نقل سفید، كمی نمك
طرز تهیه
پوست لیمو را به نرمی رنده كرده و بهمراه آرد در ظرفی بریزید. وانیل، شكر، نمك و بكینگپودر را با هممخلوط كرده و به ظرف مورد نظر اضافه كنید. وسط مواد را كمی گود كنید، كره را چند قسمت كرده و دروسط آنها قرار دهید و سپس آنها را با نوك انگشتان خود آرام ورز داده تا خمیر مواد كاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائید و ورز داده تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتیكساعت درون كیسهای در یخچال قرار دهید. فر را از قبل تا دمای ۲۱۰۰C گرم كنید. روی میز را آرد پاشیدهخمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نمائید. سپس خمیر را با چاقو یا خمیربر به صورت ۶ عدد ماهی برشدهید. خمیر را در سینی چرب شده قرار دهید و آنها را بمدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید. توسط گریل سطح رویخمیرها را هم برشته كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس ژلهای را كه كمی خود را گرفته و از حالت مایعكامل درآمده روی ماهیها بمالید. توت فرنگیها را از طول برش داده بر روی ماهیها قرار دهید و باقیماندهژله را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفید روی آن را تزئین نمائید.
منبع : پایگاه رسمی انتشارات سوره مهر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق احمد وحیدی حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی چین رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران هواشناسی تهران یسنا سیل هلال احمر روز معلم پلیس قوه قضاییه معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا حقوق بازنشستگان طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا تورم
مهران غفوریان موسیقی عمو پورنگ تلویزیون سریال مهران مدیری عفاف و حجاب تبلیغات سینمای ایران مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
ناسا هوش مصنوعی فناوری اپل اینستاگرام گوگل عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب دیابت