یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
نــــان نخودچی
●مـــــواد لازم :
▪آرد نخودچی نرم :: ۳ پیمانه (معادل ۶۰۰ گرم)
▪پودر شكر :: ۱۵۰ گرم
▪روغن جامد :: دو قاشق چایخوری
▪هل كوبیده و خلال پسته :: مقداری
●طـــــرز تهیه :
پودر شكر و روغن را با همزن برقی می زنیم تا بصورت كرم درآید. هل و آرد نخودچی را هم در مایع ریخته و خوب ورز می دهیم تا خمیر چسبندگی پیدا كند. اگر خمیر چسبندگی پیدا نكرد میتوانید یكبار آنرا از چرخ گوشت رد كنید سپس خمیر را در كیسه نایلونی ریخته و میگذاریم به مدت بیست و چهار ساعت بماند این خمیر هرچه بیشتر بماند نتیجه كار بهتر خواهد شد خمیر را روی سطحی صاف به قطر یك سانتی متر پهن كرده و با قالب مخصوص نان نخودچی قالب می زنیم بعد روی قالبها خلال پسته یا پودر پسته می ریزیم و آنها را در سینی می چینیم. سینی شیرینی را درون پنجره وسط فر قرار می دهیم كه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم شده به مدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم. وقتی نان نخودچیها را از فر در می آوریم چون نرم است باید هفت الی هشت ساعت در محلی خنك بماند بعدا آنها را از درون سینی برداشته و در ظرف مورد نظر می چینیم .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان انتخابات حسین امیرعبداللهیان امیرعبداللهیان دولت حجاب مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شورای شهر تهران سامانه بارشی سازمان هواشناسی باران یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
قیمت دلار خودرو بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی قیمت طلا مسکن دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما صداوسیما مهران غفوریان رهبر انقلاب موسیقی سریال تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی سپاهان لیگ برتر جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر بازی
باتری گوگل اپل اینستاگرام آیفون پهپاد تبلیغات ناسا عکاسی
کاهش وزن بیمارستان چای توت فرنگی جامعه پزشکی چاقی آلرژی