دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
سالاد ذرت و مرغ
●مواد لازم:
سینه مرغ: ۴۱۰ گرم
سیب زرد: یك عدد
ذرت كنسروی: یك قوطی (بدون آب)
نمك: نصف قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان یا ذرت: ۶ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز یا سبز: یك عدد
آبلیمو ترش: ۶ قاشق چایخوری
آب گریپفروت: یك چهارم پیمانه
پودر شكر: نصف قاشق چایخوری
●طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را پخته و آنها را باریك به قطریك سانتی میبریم. همچنین فلفلها را شسته وقسمتهای سفید و دانههای آن را جدا كرده،گوشت آن را خرد میكنیم. آن گاه سیب را بهچهار قسمت بریده و هستههای آن را جدا وخردشان میكنیم. سپس ۳ قاشق چایخوری ازآبلیمو را روی آن میریزیم تا سیاه نشود. در اینمرحله ذرت را در كاسه بزرگی ریخته و مرغ، فلفلو سیب را به آن اضافه میكنیم. باقیمانده آبلیمو،آب گریپ فروت، نمك، شكر و روغن را خوبمخلوط كرده و به هم میزنیم. آن گاه مخلوط راچشیده و در صورت نیاز كمی شكر به آن اضافهمیكنیم. در مرحله آخر سس را اضافه كرده وخوب با هم مخلوطشان میكنیم. در این هنگامسالاد آماده است.
ارزش غذایی:
كالری: ۲۹۵ كیلوكالری
پروتئین: ۲۷ گرم
چربی: ۸ گرم
هیدرات كربن: ۲۹ گرم
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت مجلس شورای اسلامی علی شمخانی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان گشت ارشاد رئیس جمهور
تهران شورای شهر هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل کنکور وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
دلار خودرو تورم قیمت دلار مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا
تلویزیون سریال نون خ زنان فیلم ازدواج سینمای ایران سینما بازیگر موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم
خورشید
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه نوار غزه عراق
فوتبال تیم ملی فوتسال ایران پرسپولیس ایران استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
هوش مصنوعی اپل آیفون ماه تبلیغات فناوری ناسا گوگل نخبگان مریخ
روانشناسی خواب موز کاهش وزن بارداری دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی