پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی هردل


تکنولوژی هردل
نویسنده : مجتبی جعفری
شماره کنگره : ۸ت۷ج/۲/۳۷۱ TP
شابک : ۶-۹۹-۸۳۹۷-۹۶۴
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸
تاریخ نشر : ۱۷/۰۷/۸۵
تعداد صفحه : ۳۶۲
تیراژ : ۱۵۰۰
نوبت چاپ : ۱

كتاب حاضر دربرگيرنده‌ي تمامي جنبه‌ها، احتمالات، محدوديت‌ها و كاربردهاي تكنولوژي هردل است. گفتني است، هدف از اين تكنولوژي، حفظ كيفيت و ايمني غذا در طي دوره‌ي نگهداري آن‌هاست. كتاب براي استفاده‌ي رشته‌هاي مهندسي علوم و صنايع غذايي، ميكروبيولوژي به رشته‌ي تحرير درآمده و حتي مفاهيم و اصول آن براي رشته‌هاي داروسازي و پزشكي در تمامي مقاطع قابل استفاده است.