پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
مدل کاربردی برای بقا، رشد و حذف سالمونلا تیفی موریوم در جوجه کشی
آلودگی تخم مرغ های جوجه کشی با باکتری سالمونلا و نفوذ آن به داخل تخم مرغ مهم ترین وسیله انتقال باکتری به جوجه های گوشتی می باشد که در نهایت طی پروسسینگ لاشه ها از طریق گوشت آلوده به مصرف کننده منتقل می شود. در این بررسی رشد سالمونلا تیفی موریوم در شرایط حرارت و رطوبت ثابت در روزهای ۱ (نگهداری تخم مرغ)، ۱۰ (کندلینگ)، ۱۷ (انکوباسیون) و۲۱ (پروسسینگ جوجه ها) مورد آزمایش قرار گرفت. باکتری با بار میکروبی اولیه بالا ( log CFU ۶ به ازای هر تخم مرغ ) و بار میکروبی اولیه پایین(log CFU ۵/۳ به ازای هر تخم مرغ) در نظر گرفته شد.
با ذخیره سازی تخم مرغ ها در دمای С°۴ به مدت ساعت، بار میکروبی به مقدارlog ۲ کاهش یافت، در صورتی که در شرایط انکوباسیون و هچری در روزهای ۱۷ و ۲۱ با دمای تقریباً С°۳۷ بار میکروبی به مقدار log ۳ افزایش یافت. نتایج این تحقیق نشان داد که در بار میکروبی اولیه بالا تعداد باکتری سالمونلا تیفی موریوم از روز ۱ (نگهداری تخم مرغ) تا پروسسسینگ جوجه ها از log CFU ۷/۳ به log CFU ۶/۶ به ازای هر تخم مرغ افزایش یافت، در حالی که در بار میکروبی اولیه پایین از log CFU ۷/۳ به log CFU ۷/۲ در هر تخم مرغ کاهش یافت. همچنین بار میکروبی در داخل تخم مرغ های جوجه کشی در بین مراحل انکوباسیون و هچری افزایش می یابد. با استفاده از این مدل می توان بار میکروبی سالمونلا تیفی موریوم را در تخم مرغ های آلوده پیش بینی نمود.
منبع :
Poultry Science. ۲۰۰۵ . ۸۴:۱۹۵۹-۱۹۶۶
با ذخیره سازی تخم مرغ ها در دمای С°۴ به مدت ساعت، بار میکروبی به مقدارlog ۲ کاهش یافت، در صورتی که در شرایط انکوباسیون و هچری در روزهای ۱۷ و ۲۱ با دمای تقریباً С°۳۷ بار میکروبی به مقدار log ۳ افزایش یافت. نتایج این تحقیق نشان داد که در بار میکروبی اولیه بالا تعداد باکتری سالمونلا تیفی موریوم از روز ۱ (نگهداری تخم مرغ) تا پروسسسینگ جوجه ها از log CFU ۷/۳ به log CFU ۶/۶ به ازای هر تخم مرغ افزایش یافت، در حالی که در بار میکروبی اولیه پایین از log CFU ۷/۳ به log CFU ۷/۲ در هر تخم مرغ کاهش یافت. همچنین بار میکروبی در داخل تخم مرغ های جوجه کشی در بین مراحل انکوباسیون و هچری افزایش می یابد. با استفاده از این مدل می توان بار میکروبی سالمونلا تیفی موریوم را در تخم مرغ های آلوده پیش بینی نمود.
منبع :
Poultry Science. ۲۰۰۵ . ۸۴:۱۹۵۹-۱۹۶۶
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری