یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
کلم پلو شیرازی
برنج : ۱۰۰۰ گرم
کلم : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم برگ را خرد میکنیم، بعد میشوئیم و با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک چند جوش میدهیم تا کلم نرم شود، بعد کلم را در آبکش میریزیم و در چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
کلم : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم برگ را خرد میکنیم، بعد میشوئیم و با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک چند جوش میدهیم تا کلم نرم شود، بعد کلم را در آبکش میریزیم و در چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
آتش سوزی تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی زنان پایتخت
خودرو دلار هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا ارز مسکن تورم
تلویزیون سریال مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل