دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)
● مواد لازم:
ران مرغ=۸ عدد
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده
آب=۳/۲ لیوان
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=۵۰ گرم
ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم
نخود سبز=۲۰۰ گرم
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
برگهای تازه گشنیز
● طرز تهیه:
۱.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
۲.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
۳.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
۴.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
۵.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
۶.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
۷.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
۸.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
فریال
ران مرغ=۸ عدد
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده
آب=۳/۲ لیوان
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=۵۰ گرم
ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم
نخود سبز=۲۰۰ گرم
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
برگهای تازه گشنیز
● طرز تهیه:
۱.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
۲.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
۳.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
۴.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
۵.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
۶.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
۷.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
۸.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور
حج تمتع قتل فضای مجازی تهران سیل هواشناسی شهرداری تهران زلزله سلامت سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس
دلار قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا سایپا کارت سوخت گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران رضا عطاران تلویزیون دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
دانش بنیان آیفون فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه روسیه حماس افغانستان نوار غزه سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال استقلال مهدی طارمی پرسپولیس رئال مادرید لیگ برتر هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی سپاهان
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری ایلان ماسک ناسا طوفان خورشیدی تبلیغات اپل گوگل
رژیم غذایی تجهیزات پزشکی کاهش وزن خواب دیابت فشار خون بارداری درمان ناباروری زایمان