چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
جانشین های گوشت
گروه گوشت و جانشین های آن شامل گوشت گاو، مرغ، ماهی، پنیر و تخم مرغ می باشد.گوشت و جانشین های آن در ساخت عضلات و بافت های بدن موثر است و منبع انرژی، ویتامین و مواد معدنی نیز می باشند.بهترین روش استفاده از گوشت و جانشین های آن به این صورت است: قسمت هایی از گوشت را باید انتخاب کرد که مقدار کمی چربی داشته باشد و ضمن این که چربی های اضافه را باید از گوشت جدا کرد.باید توجه داشت که پوست مرغ یا ماکیان قبل از پخت جدا و فرآورده های گوشتی کمتر به صورت سرخ شده استفاده شود.یک سهم از گروه گوشت چه میزان است:۲ تا ۳ تکه پخته شده گوشت مرغ یا ماهی معادل است با یک عدد تخم مرغ، ۲ قاشق کره بادام زمینی و ۱۲۰ گرم سویا.
منبع : روزنامه خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس دولت شورای نگهبان دولت سیزدهم قوه قضائیه رئیس جمهور حسن روحانی رهبر انقلاب حجاب مجلس یازدهم
مشهد قوه قضاییه سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران قتل پلیس فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات قیمت دلار خودرو قیمت خودرو چین بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار سایپا بورس مسکن
نمایشگاه کتاب کتاب تلویزیون فردوسی سریال همایون شجریان شاهنامه نمایشگاه کتاب تهران دفاع مقدس سینمای ایران مهران مدیری سینما
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه اوکراین طوفان الاقصی
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر باشگاه استقلال رئال مادرید لیگ برتر ایران جواد نکونام فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور ناسا ایرانسل تبلیغات تلفن همراه موبایل دوربین اپل فیبر نوری
وزارت بهداشت خواب دیابت سرطان زوال عقل رژیم غذایی کاهش وزن آلزایمر سرماخوردگی تجهیزات پزشکی بارداری نمک