شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
کیک فندقی
● مواد لازم:
▪ کره نرم شده ۲۵۰ گرم
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ تخممرغ ۴ عدد
▪فندق چرخکرده ۲۵۰ گرم
▪آرد ۲۵۰ گرم
▪ وانیل ۱ قاشق غذاخوری
▪ بکینگپودر ۳ قاشق غذاخوری
▪ آبانگور ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
▪ کره برای چرب کردن قالب
● طرز تهیه :
۱) اول قالب را چرب کنید.
۲) فر را تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۳) کره را با شکر و وانیل بزنید تا کف کند.
۴) تخممرغها را یکییکی اضافه کنید. بعد از هر تخممرغ، مواد را یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
۵) فندق را مخلوط کنید، آرد و بکینگپودر را با هم الک کنید و به تدریج با مایه مخلوط کنید.
۶) آب انگور را اضافه کنید.
۷) خمیر را در قالب بریزید و به مدت یکساعت و ۱۰ دقیقه در طبقهی دوم فر از پایین قرار دهید.
۸) وقتی کیک سرد شد، پودر قند را روی آن الک کنید.
۹) کیک را در ظرف بگذارید و آن را برش بزنید.
منبع : سازمان تبلیغات اسلامی استان خوزستان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور دولت رهبر انقلاب
تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران سازمان هواشناسی زلزله فضای مجازی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش ازدواج
قیمت طلا قیمت دلار خودرو گاز قیمت خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت مالیات ایران خودرو بازار خودرو مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران رضا عطاران دفاع مقدس سریال نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مهران مدیری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی
هوش مصنوعی ایلان ماسک مایکروسافت فناوری ناسا اپل فیبرنوری گوگل نخبگان
فشار خون چاقی سیستم ایمنی بارداری آسم توت فرنگی کبد چرب