پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
قارچ
همه می دانیم که قارچ سرشار از پروتئین می باشد و کسانیکه از خوردن گوشت اکراه داشته و امتناع می ورزند بخوبی می توانند از این ماده غذائی گیاهی پروتئین دار رهائی یابند. در حالی که گوشت دارای ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین در هر صد گرم می باشد بعضی از قارچها بیش از ۳۰ گرم پروتئین در هر صد گرم دارند.
قارچ دارای عناصر معدنی (سدیم ، کلسیم ، سیلیس ، کلر، کبالت ، منیزیم ) بوده و بدین لحاظ برای مبتلایان به کمخونی ، مسلولین و بیماران مبتلا به کمبود مواد معدنی بسیار مفید و مؤ ثر می باشد بعلاوه فعالیت کارهای مغزی را افزایش می دهد.
قارچ موجب تسهیل جذب مواد غذائی در بدن می گردد. در حالی که ناخالصیها را از بین می برد دستگاه گوارش را تصفیه کرده و کلیه اخلاط مضره و فضولات را به خارج می راند.
بعضی از انواع قارچها هستند که خام آنها بسیار خوب است و می توان آنها را در سالاد بصورت خام همراه با سبزیجات دیگر مصرف نمود. در پختن قارچ باید متوجه بود که زیاد چرب تهیه نشود زیرا چربی زیاد هضم آنرامشکل می سازد.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران قتل پلیس فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سریال تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران فردوسی همایون شجریان سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران دفاع مقدس سینما
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید جواد نکونام لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی ایرانسل گوگل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات سرعت اینترنت ناسا موبایل دوربین اپل
چای دیابت خواب سرطان سرماخوردگی زوال عقل کاهش وزن دندان عقل کودک بارداری موز