پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

چای بابونه و دیابت


چای بابونه و دیابت
نوشیدن یک یا دو فنجان چای بابونه خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها بویژه دیابت را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
تحقیقات اخیر نشان می دهد، نوشیدن چای بابونه بطور منظم، از پیشرفت بیماری دیابت، آسیب کلیه ها، ایجاد اختلال در سیستم عصبی و کاهش قدرت بینایی جلوگیری می کند.
تحقیقات گسترده ای که در ۳۰ سال اخیر روی این نوشیدنی صورت گرفته است، نشان می دهد، چای بابونه دارای خواص درمانی متعددی از جمله درمان التهاب، تسریع کننده روند بهبود زخم ها و تبخال، درمان آکنه و جوش های چرکی دارد و تازه ترین یافته ها خاصیت گیاه بابونه در جلوگیری از رشد سلول های سرطانی را نشان می دهد.
چای بابونه از گیاهان خشک شده بابونه که منبع غنی از آنتی اکسیدان های مختلف است، تهیه می شود.
آزمایشی که توسط دانشمندان ژاپنی، روی ۲۱۰ موش آزمایشگاهی انجام شد، نشان می دهد، میزان قندخون در موش های مبتلا به دیابت که گیاه بابونه در رژیم غذایی آنها قرار داشت، تا ۵۰ درصد کاهش یافت.
همچنین این گیاه شامل دو آنزیم ضروری برای سلامت بدن است که از پیشرفت بیماری و ایجاد عوارض ناشی از دیابت مانند ضعیف شدن بینایی و اختلال در عملکرد کلیه ها جلوگیری می کند.
محققان معتقدند، در آینده نزدیک از گیاه بابونه در ساخت داروهای درمان کننده دیابت نوع دو استفاده می شود.

[دنیا پرتو]
منبع : روزنامه ایران