دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

Nokia ۸۹۱۰


Nokia ۸۹۱۰
● آنچه در بسته خریداری شده ی شما موجود می باشد :
- گوشی موبایل
- شارژر
- باتری
- راهنمای مصرف کننده
تا به حال نوکیا ، تنها یک مدل گوشی گران داشته است و آن نوکیا ۸۸۵۰ است . این گوشی کارایی همانند مدل های ارزان تر داشته ، ولی دارای طراحی زیباتری است ؛ از آلیاژ منیزیوم ساخته شده که وزن آن را بسیار سبک نموده است . یکی دیگر از مشخصه های گوشی ، شیشه کبود رنگ آن است . گوشی در زمان خود موفق بود ، ولی با گذشت زمان از قیمت آن به تدریج کاسته شده است .
نوکیا ۸۹۱۰ ، جانشین ۸۸۵۰ می باشد . این گوشی نیز چندین مشخصه دارد ، اول از همه پوشش خارجی آن که از جنس تیتان می باشد ؛ تا این زمان هیچ تولید کننده ای ، از چنین جنسی ، گوشی تولید نکرده است . این گوشی بسیار محکم و سخت بوده و از قیمت اولیه بسیار بالایی برخوردار بود .
خیلی از مردم فکر می کنند که V۶۰ موتورولا ، از یک پوشش خارجی تیتان بهره مند است ، اما اینگونه نیست ؛ پوشش خارجی V۶۰ از جنس آلومینیوم است .
این گوشی در دو رنگ مشکی و تیتانیومی به بازار عرضه شده است که البته جنس هر دو از تیتانیوم می باشد . ابعاد گوشی در اندازه های ۱۴۰.۵x۴۶x۲۰ تا ۱۰۳ می باشد . درب این گوشی با فشار دادن دکمه ی کناری به صورت کشویی باز می شود و در مقایسه با ۸۸۵۰ از اندازه بزرگ تری برخوردار است و وزنی برابر ۱۱۰ گرم دارد . این گوشی به علت وجود تیتان ، در مقابل ضربه مقاوم بوده و شاید تنها در ضربه های خاص ، صفحه نمایش آن آسیب ببیند .
کلیدهایی روی طرفین گوشی موجود است که با فشار دادن آنها ، در گوشی به طور خودکار و کشویی باز می شود که این نکته باعث جلب توجه می شود . ولی متاسفانه ، وقتی گوشی را در جیب تان می گذارید ، باید مواظب آن باشید ، چرا که امکان دارد در اثر فشارهای جانبی ، دکمه ها فشرده شده و درب گوشی باز شود .
پورت مادون قرمز (Infrared) در سمت راست گوشی واقع شده است و خیلی به چشم نمی آید . صفحه کلید دستگاه دارای دکمه هایی از جنس کرم می باشد ، دکمه های رد و قبول تماس به همراه دکمه های چند منظوره به صورت یک صفحه کرمیم ، بر روی دستگاه زیر صفحه نمایش مشخص هستند . ولی دکمه های اعداد و حروف اصلا راحت نبوده و کاراکترهای روی صفحه به خوبی خوانده نمی شوند . تنها ردیف مرکزی واضح می باشد ، البته با نور پس زمینه می توان در شب شماره گیری کرد ، ولی این کار هم به سختی انجام می شود .
صفحه نمایش ۸۹۱۰ جای ۴ خط نوشتار دارد و رنگ آبی برای نور پس زمینه آن انتخاب شده است .
باتری دستگاه در پشت دستگاه قرار گرفته است و با فشار دادن یک زائده که در سمت چپ دستگاه قرار گرفته است ، (در هنگامی که گوشی باز است ) بیرون می آید ؛ بهتر است برای این کار از یک جسم تیز استفاده کنید . البته با انگشت خود نیز می توانید این کار را انجام دهید .
دستگاه مجهز به یک باتری (BLB-۲) می باشد که برای گوشی های قدیمی تر استفاده می شد . این باتری از نوع Li-Ion با گنجایش mAh ۷۵۰ می باشد که بنابر گفته سازنده ، می تواند از ۱۰۰ تا ۳۰۰ ساعت در حالت استندبای روشن باقی بماند و قابلیت تحمل ۲ تا ۴ ساعت صحبت را دارد.
در یکی از آزمایشات انجام شده ، گوشی با ۲ ساعت صحبت و استفاده از زنگ بیداری ، ۲ روز کار کرده است که نتیجه مناسبی می باشد . شارژ کامل گوشی ۲ ساعت به طول می انجامد .
● منوها (Menu) :
منو های گوشی شبیه به دیگر گوشی های نوکیا است که می توانید شبیه به آن را در ۶۳۱۰ بیابید .
● دفترچه تلفن (Phonebook) :
در این قسمت تفاوت خاصی با دیگر گوشی ها دیده نمی شود . شما می توانید شماره های گوشی و سیم کارت را باهم مشاهده کنید .
● پیام ها (Messages) :
لیست تماس ها (Callregister) شبیه به دیگر گوشی های نوکیا بوده ، در پروفایل (Profile) و تنظیمات ، می توانید تصویر اسکرین سیور را برای دستگاه تنظیم نمائید .
● بازی ها (Games) :
چهار بازی در گوشی شما موجود است به نام های Snake II , Pairs II , Bantumi , Snowboarding که شناخته شده می باشند .
● ماشین حساب (Calculator) :
یک ماشین حساب استاندارد در گوشی شما موجود می باشد که شما می توانید حساب و کتاب های ساده تان را با آن انجام دهید .
● To do list:
می توانید ۳۰ نوشته جهت انجام وظائف و یادآوری ها در این قسمت قرار دهید که هر یک حداکثر می تواند ۵۰ کاراکتر داشته باشد و برای هر کدام نیز می توانید درجه اهمیت (مهم ، عادی ، کم اهمیت) قرار دهید .
● تقویم (Calendar) :
حافظه دستگاه قابلیت ذخیره ۱۰۰ تا ۲۵۰ مورد ذخیره سازی را بسته به طول هر یک از رویدادها دارا می باشد . تقویم دستگاه به طور روزانه تاریخ را به شما نشان می دهد و شاید عدم نشان دادن ماهانه و هفتگی به علت رزولوشن پائین دستگاه باشد .
● مادون قرمز (Infrared) :
اینفرارد نیز در دستگاه موجود می باشد که در بعضی اوقات می تواند به شما کمک کند .
● بلوتوث :
مشکلات بلوتوث این دستگاه ، شباهت زیادی با ۶۳۱۰ دارد و در تشخیص وسائل جانبی دچار مشکل می گردد .
● اضافه ها (Extra) :
شما می توانید ۳ دقیقه با گوشی خود ضبط صدا داشته باشید . همچنین می توانید فرمان های ذخیره ، اجرا و یا ضبط مجدد را اعمال نمائید . برای ضبط حین مکالمه نیز کافی است ۲ بار دکمه چند منظوره سمت چپ دستگاه را فشار دهید و برای قطع آن سمت راستی را فشار دهید . از پنج فرمان صوتی (Voice Command) و کیف پول الکترونیکی (Wallet) نیز در این گوشی می توانید استفاده نمایید .
● سرویس ها (Services) :
دستگاه شما از سیستم Web-browser نسخه ۱.۲.۱ بهره می جوید .
● در نهایت :
کلاً نوکیا ۸۹۱۰ یک گوشی با صدای عالی است . بلندگو ها از حجم صدای بالایی برخوردارند که مقدار آن در هنگام مکالمه با کلید حرکتی قابل تنظیم است . البته این کار خیلی راحت نیست . ۳۵ زنگ روی دستگاه وجود دارد و از قدرت ویبراتور بالایی برخوردار است .
گوشی ۸۹۱۰ ، دو ثانیه پس از باز شدن به زنگ زدن ادامه می دهد . حواستان باشد که در این ۲ ثانیه گوشی را کنار گوش خود نگذارید . و نکته دیگر این که شما بدون باز کردن در گوشی نمی توانید تماسی را رد کنید .
در این دستگاه از تجهیزات مناسبی مانند مادون قرمز و بلوتوث استفاده خواهید کرد و ایده ی مدگرایی در گوشی به وضوح دیده می شود .
منبع : سایت جی.اس.ام


همچنین مشاهده کنید