دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای جامع چایکاری


راهنمای جامع چایکاری
نویسنده : تهرانی - حسینعلی‌تقی
ویراستار : شایگان -اشپری -
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۱۱/۲۶
رده دیویی : ۶۳۳.۷۲۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۳۷-۰۰-۱

'راهنمای جامع چای‌کاری 'نتایج تحقیقات چای‌کاری در کشور کنیا است که طی پنج فصل عرضه شده است .در این کتاب ضمن مروری بر روش‌های چای‌کاری در کشور کنیا, نحوه مراقبت و افزایش کیفیت آن ذکر شده است .عناوین فصل‌های کتاب عبارت‌اند از' :آماده سازی زمین برای کاشت چای', 'اصول و روش‌های تکثیر', 'کاشت چای', 'مدیریت و گزارشات مزارع چای‌کاری 'و 'استفاده از کود و تغذیه .'