دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
مرغ کره ای(هندی)
● مواد لازم برای ۴ نفر:
کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه
● برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده
● طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه
● برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده
● طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رهبر انقلاب ایران شورای نگهبان مجلس صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت سیزدهم
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل حج تمتع بارش باران سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله پلیس وزارت بهداشت
قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان مسکن بانک مرکزی گاز نمایشگاه نفت بورس
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون تئاتر سالار عقیلی سینمای ایران رضا عطاران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینما سریال
کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه روسیه حماس آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
فوتبال استقلال مهدی طارمی پرسپولیس لیگ برتر فولاد خوزستان رئال مادرید هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس بازی
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی ایرانسل هواپیما ایلان ماسک تبلیغات نوآوری ناسا طوفان خورشیدی اپل
سازمان غذا و دارو کودک ویتامین خواب شیر رژیم غذایی فشار خون واکسیناسیون تجهیزات پزشکی درمان ناباروری بارداری