سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
نکات ضروری در انجام واکسیناسیون Precautions
۱ – قبل از مصرف واكسن حتما باید از سلامت گله اطمینان حاصل كرد .
۲ – در روش آشامیدنی لازمست آبخوری ها را با آب فاقد مواد ضد عفونی كاملا شسته و تمیز كرد و تعداد آنها نیز كافی باشد و حتی المقدور تعدادی آبخوری اضافی در نظر گرفته شود .
۳ – جهت رقیق نمودن واكسن لازمست از آب مقطر ، آب آشامیدنی فاقد املاح ، كلر و مواد ضد عفونی كننده دیگر ، آب جوشیده سرد شده و یا سرم فیزیولوژی ۵/۸ درصد استفاده كرد و درجه حرارت آب مصرفی می بایستی حدود ۲۳ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود و PH آن برابر ۷ باشد .
۴ – قبل از محلول كردن واكسن طیور را به مدت ۴ – ۲ ساعت (بسته به سن و به فصل سال) تشنه نگهدارید .
۵ – آب محتوی واكسن می باید خنك و در عرض دو ساعت توسط طیور آشامیده شود .
۶ – اضافه كردن شیر خشك (بدون چربی) به نسبت ۵/۲-۲ گرم در لیتر در آب مصرفی همچنین از شیر معمولی بدون چربی یا كم چربی به نسبت ۱۰-۱۵ درصد می توان استفاده كرد . اضافه كردن شیر سبب حفظ و ماندگاری ویروس واكسن می شود .
۷ – جهت واكسیناسیون به طریقه قطره چشمی و یا تزریقی نیاز به افراد آموزش دیده و به تعداد كافی می باشد .
۸ – جهت واكسیناسیون به طریقه آشنایی تجویز واكسن در طول ساعات سردتر روز باید مورد نظر قرار گیرد .
۹ – واكسن های كشته (vac Inactivated (را قبل از مصرف و در خلال واكسیناسیون بخوبی تكان دهید .
۱۰ – سر سوزن مورد استفاده باید تمیز و عاری از آلودگی باشد .
۱۱- فلاكن محتوی واكسن را قبل از مصرف مدتی در درجه حرارت اطاق ۲۰C) و(+۱۸C نگهداشته سپس اقدام به واكسیناسیون نمایید .
۱۲ – در روش اسپری مطمئن باشید كه گله مورد نظر عاری از آلودگی مایكوپلاسمایی و سایر بیماری های تنفسی باشد .(PPLO)
۲ – در روش آشامیدنی لازمست آبخوری ها را با آب فاقد مواد ضد عفونی كاملا شسته و تمیز كرد و تعداد آنها نیز كافی باشد و حتی المقدور تعدادی آبخوری اضافی در نظر گرفته شود .
۳ – جهت رقیق نمودن واكسن لازمست از آب مقطر ، آب آشامیدنی فاقد املاح ، كلر و مواد ضد عفونی كننده دیگر ، آب جوشیده سرد شده و یا سرم فیزیولوژی ۵/۸ درصد استفاده كرد و درجه حرارت آب مصرفی می بایستی حدود ۲۳ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود و PH آن برابر ۷ باشد .
۴ – قبل از محلول كردن واكسن طیور را به مدت ۴ – ۲ ساعت (بسته به سن و به فصل سال) تشنه نگهدارید .
۵ – آب محتوی واكسن می باید خنك و در عرض دو ساعت توسط طیور آشامیده شود .
۶ – اضافه كردن شیر خشك (بدون چربی) به نسبت ۵/۲-۲ گرم در لیتر در آب مصرفی همچنین از شیر معمولی بدون چربی یا كم چربی به نسبت ۱۰-۱۵ درصد می توان استفاده كرد . اضافه كردن شیر سبب حفظ و ماندگاری ویروس واكسن می شود .
۷ – جهت واكسیناسیون به طریقه قطره چشمی و یا تزریقی نیاز به افراد آموزش دیده و به تعداد كافی می باشد .
۸ – جهت واكسیناسیون به طریقه آشنایی تجویز واكسن در طول ساعات سردتر روز باید مورد نظر قرار گیرد .
۹ – واكسن های كشته (vac Inactivated (را قبل از مصرف و در خلال واكسیناسیون بخوبی تكان دهید .
۱۰ – سر سوزن مورد استفاده باید تمیز و عاری از آلودگی باشد .
۱۱- فلاكن محتوی واكسن را قبل از مصرف مدتی در درجه حرارت اطاق ۲۰C) و(+۱۸C نگهداشته سپس اقدام به واكسیناسیون نمایید .
۱۲ – در روش اسپری مطمئن باشید كه گله مورد نظر عاری از آلودگی مایكوپلاسمایی و سایر بیماری های تنفسی باشد .(PPLO)
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا قوه قضاییه رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام حجاب انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی تهران پلیس بارش باران شهرداری تهران دستگیری قتل سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بازار خودرو بورس سایپا مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب شاهنامه سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس تلویزیون سریال رضا عطاران
وزارت علوم دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان ترکیه نوار غزه اوکراین طالبان
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر فولاد مهدی طارمی رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری گوگل تبلیغات نوآوری شفق قطبی ناسا اپل دبی
خواب زیبایی شیر تجهیزات پزشکی درمان ناباروری واکسن فشار خون