شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
مسواک و تلخی دهان
علت تلخی مزه خوراکیها پس از مسواک زدن، سالهاست موضوع بسیاری از تحقیقات و مقالات بوده است. عامل این پدیده، ماده شویندهای است که در خمیردندان به کار میرود. این ماده که معمولاً «سدیم لوریل سولفات» است، نوعی شامپو است که تنها وظیفه آن در خمیر دندان، ایجاد کف سفید رنگ معمول است.
در دهان، مولکولهای شوینده با لایه فسفولیپیدی غدد چشایی ترکیب میشوند و گیرندههای مزه شیرین زبان را از کار میاندازند.گیرندههای تلخی نیز به همین ترتیب تحت تاثیر قرار میگیرند، اما به دلایل بیوشیمیایی، به جای بسته شدن، تغییر سلیقه میدهند و به غذاهای ترش حساس میشوند. نتیجه این فرآیند این است که دستکم به مدت یک ساعت (زمان دوام پیوندها) مزه شیرین و ترش به صورت تلخی احساس میشود که البته خوشایند نیست.
منبع : روزنامه اطلاعات
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل