دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


ساده‌ترین روشهای پخت پیتزا و انواع غذاهای شب


ساده‌ترین روشهای پخت پیتزا و انواع غذاهای شب
نویسنده : انظاری - فریبا
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۵/۱۹
رده دیویی : ۶۴۱.۵۹۵۵
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۵/ف‌لا۹چ۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۷۵-۱۷-۵

در کتاب حاضر روش پخت انواع پیتزا (به همراه خمیر و سس آن), لازانیا, ساندویچ, دسر و سالاد آموزش داده شده است و مولف سعی نموده در تهیه آنها از سبزیجات استفاده بهینه نماید تا نحوه تغذیه ایرانی حفظ شود .