یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

مربای آلبالو


مربای آلبالو
● مواد لازم:
▪ آلبالو هسته گرفته یک کیلو
▪ شکر ششصد گرم
آلبالوها را بعد از هسته گرفتن در ظرفی می‌ریزیم و شکر را لابلای آن می‌ریزیم و می‌گذاریم مدت چند ساعت بماند و آب بیندازد. برای تهیه مربای آلبالو نیاز به اضافه کردن آب نیست چون خود آلبالوها به خوبی آب می‌اندازند.
سپس ظرف را روی حرارت تند می‌گذاریم تا جوش بیاید و کف مربا را چند بار می‌گیریم ولی باید دقت کنیم مربا سرریز نشود، بعد می‌گذاریم شربت مربا قوام بیاید. بعد از جوش آمدن مدت نیم ساعت برای آماده شدن مربا کافی است.
منبع : شیندخت


همچنین مشاهده کنید