یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
مربای آلبالو
● مواد لازم:
▪ آلبالو هسته گرفته یک کیلو
▪ شکر ششصد گرم
آلبالوها را بعد از هسته گرفتن در ظرفی میریزیم و شکر را لابلای آن میریزیم و میگذاریم مدت چند ساعت بماند و آب بیندازد. برای تهیه مربای آلبالو نیاز به اضافه کردن آب نیست چون خود آلبالوها به خوبی آب میاندازند.
سپس ظرف را روی حرارت تند میگذاریم تا جوش بیاید و کف مربا را چند بار میگیریم ولی باید دقت کنیم مربا سرریز نشود، بعد میگذاریم شربت مربا قوام بیاید. بعد از جوش آمدن مدت نیم ساعت برای آماده شدن مربا کافی است.
منبع : شیندخت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی جنگ
تهران وزارت بهداشت آتش سوزی قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور فضای مجازی زنان پایتخت سازمان سنجش
خودرو بازار خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل